Sæsonens pæneste træningstøj

Sæsonens pæneste træningstøj 1

Reklamelinks: 1. Planet Nusa 2. ARKET 3. H&M 4. Planet Nusa 5. Planet Nusa 6. Saucony 7. ARKET 8. H&M 9. H&M 10. Saucony 11. H&M 12. H&M 13. Planet Nusa 14. H&M 15. H&M 16. ARKET

Workout season

Nyt år og nye gode vaner – det er lidt af en klassiker, er det ikke? Personligt er jeg lidt på det hold, som ikke nødvendigvis synes, at der skal et nyt årstal til, for at implementere nye og bedre vaner. Hver dag, er en ny mulighed.

Men vi kommer ikke udenom, at vi pt. befinder os midt i højtiden for nye motionsvaner og jeg kan da heller ikke se mig bort fra, at jeg har lavet en lille aftale med mig selv om at besøge motionscentret liiiidt oftere, for at styrke musklerne. Så da en sød følger skrev og spurgte, om jeg ikke kunne lave en lille collage, der samler markedets pæneste sportstøj, tænkte jeg straks, “at der ikke var noget, jeg hellere vil”.

For hvis der er et marked, der bugner disse dage, så er det altså markedet for pænt træningstøj. Personligt elsker jeg den slags, som også kan bruges i hverdagen, på de dage, hvor det hele gerne må være lidt mere comfy.

Særligt er jeg blevet vanvittig glad for danske Planet Nusa og jeg er også den lykkelige ejer af flere af deres styles og de er altid det første der blevet hevet frem, når det bare skal være rart men heller ikke for kedeligt. Desuden bruger de udelukkende genbrugsmaterialer i deres produktion og det er jo bare et kæmpe plus.

Sæsonens pæneste træningstøj 2

Tip til gode løbesko

Noget andet, som jeg også er blevet rigtig glad for, over den seneste tid, er mine løbesko fra Saucony. Nærmere bestemt Kinvara-modellen. Jeg løber meget og jeg løber også relativt langt, så det siger sig selv, at et par gode løbesko er et musthave. De her er geniale og har den VILDESTE bounce. De vejer nærmest ingenting og det er som at have fjedre på fødderne.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments