Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Aesop 3. & Other Stories 4. H&M 5. Planet Nusa 6. ARKET 7. H&M 8. Monki 9. MAC 10. H&M 11. ARKET 12. ARKET 13. COS 14. COS 15. H&M 16. & Other Stories 17. New Balance 18. & Other Stories 19. H&M 20. Uniqlo 21. COS 22. ARKET 23. & Other Stories

23 fine webshop favoritter

Velkommen til årets første webshop-favoritter. Sådan en syntes jeg lige, at vi trængte til på sådan en grå og fugtig mandag i januar. Mandagen over alle mandage, kan man vel kalde den. Men den gode nyhed er, at vi på en eller anden måde også er trådt ind i en ny sæson; FORÅR. Eller kalenderen siger stadig vinter og ja, der er stadig lang tid til lysere og varmere dage. Men det går den vej nu og det er i den retning, som alle kigger.

Det er med præcis det udgangspunkt, at jeg har valgt dagens udvalg. Der er fuld fart på farverne – i bedste forårsstil, men jeg har stadig valgt ting, som kan holde os varme. I skrivende stund har jeg lyst til at pakke alle mine tykke jakker væk og spole tiden 2 måneder frem. Men når det nu ikke kan lade sig gøre, så må man tænke kreativt.

Hvis jeg skal udvælge min personlige favorit fra dagens udvalg, så falder valget på den stribede vest fra ARKET (nummer 1). Jeg elsker virkelig den vilde farvekombination og hvis det ikke var fordi jeg var i fuld sving med at strikke en i samme stil, så var den røget direkte i indkøbskurven.

Webshop favourites 2
Reklamelink: Blå basis bluse
Webshop favourites 3
Reklamelink: Orange basis bluse

Perfekt basis

En god basisgarderobe kan man ikke undvære og hvis I spørger mig, så må den godt indeholde et par stærke farver. Her kan man altid regne med & Other Stories og de her flotte og simple bluser er netop landet henne på shoppen. En af hver, tak.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments