19 klassiske og tidløse Julegaver

19 klassiske og tidløse Julegaver 1

Reklamelinks: 1. Aesop 2. Georg Jensen 3. Aldrig mere angst af Sisse Find 4. & Other Stories 5. ARKET home 6. HAY 7. ARKET 8. & Other Stories 9. ARKET 10. Ferm Living 11. ARKET 12. Humdakin 13. COS 14. ARKET 15. Juna 16. Uniqlo 17. Planet Nusa 18. & Other Stories 19. COS

Den søde juletid

Julen nærmer sig med hastige skridt og jeg kunne forstille mig, at de fleste af jer, bliver spurgt om en ønskeliste med jævne mellemrum. I hvert fald er der et par stykker af jer, som har spurgt, om jeg ikke vil samle lidt inspiration til hvad man kan komme på sådan en liste. Og selvfølgelig vil jeg det. Alt for jer 🖤

Selv stod jeg af gaveræset for et par år siden og det har jeg det helt fint med. Julen handler jo om så meget andet. Men hvis jeg alligvel skulle diske op med en ønskeliste, så ville jeg sørge for, at den bestod af gode og klassiske ting. Ting som jeg vil kunne bruge i lang tid og som breder glæde i min hverdag. Det er præcis med det udgangspunkt, jeg har lavet den her samling. klassiske og tidløse julegaver. De kommer lige her.

19 klassiske og tidløse julegaver

 1. Aesop håndsæbe: En Aesop-håndsæbe er den ultimative badeværelsesluksus og sådan en gave, som man altid kan ønske sig. Den pynter og dufter himmelsk.
 2. Georg Jensen termokande: Den smukkeste termokande på markedet, hvis I spørger mig. Jeg fik den selv for et par år tilbage og nyder stadig synet af den, hver eneste gang der kommer gæster til kaffe.
 3. Aldrig mere angst: En virkelig god bog, som alle kan læse. Også selvom man ikke lider af angst. Den giver et interessant indblik i vores tankemønster og lærer en om at håndtere de dumme af slagsen.
 4. Tørklæde fra & Other Stories: Til håret til halsen og til de dage, hvor outfittet lige mangler lidt ekstra pynt.
 5. Kopper fra ARKET Home: De fineste kopper, som vil pynte på de fleste køkkenhylder.
 6. Sengetæppe: Den fineste drømmefarve og det, der vil stå højest på min egen ønskeliste, hvis jeg skulle skrive en.
 7. Taske fra ARKET: Så fin, klassisk og tidløs. Sådan en taske, der vil holde år efter år og som har plads til det mest nødvendige til en dag på farten.
 8. Neglelak fra & Other Stories: En af de bedste neglelakker på markedet, hvis I spørger mig og nu endda i den fineste vinterfarve.
 9. Blazer fra ARKET: Blazeren og alle blazere. Jeg lover jer, at hvis den ender I jeres garderobe, så bliver den hængende i mange år.
 10. Vase fra Ferm Living: Bare så smuk og et lille kunstværk i sig selv.
 11. Cashmerestrik fra ARKET: Find èn kvinde, som ikke vil elske en blød, varm og klassisk cashmere-sweater?
 12. Duftpinde fra Humdakin: En lille gave, der uden tvivl vil gøre en stor forskel i hverdagen. Et velduftende rum er virkelig bare noget af det bedste.
 13. Cashmere bukser fra COS: Jeg ville ikke gå i andet, hvis de landede i min garderobe.
 14. Cashmeretørklæde fra ARKET: Har netop selv investeret i det her tørklæde og ord kan ikke beskrive, hvor lækkert det er.
 15. Sengetøj fra Juna: Lækkert sengetøj skal man ikke gå ned på og det her er både fint i farven og vidunderligt blødt.
 16. Bluse fra Uniqlo: Jeg er besat af Uniqlo’s Heatteck kollektion. Basistøj, som er lavet til de kolde måneder og jeg siger jer, at man kan holde varmen, når man har det på.
 17. Cap fra Planet Nusa: The coolest cap in town.
 18. Sko fra & Other Stories: Hjemmesko nu og sandaler til sommer. Winwin
 19. Strømpebukser fra COS: Ingen vinter uden uldstrømpebukser fra COS. Det er og bliver de bedste.

Hvis I gerne vil se flere collager, så finder I hele samlingen her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments