Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks 1. & Other Stories 2. ARKET 3. H&M 4. Rituals 5. H&M 6. & Other Stories 7. COS 8. Enamel 9. & Other Stories 10. ARKET 11. Monki 12. Rudolph Care 13. ARKET 14. COS 15. Monki 16. COS 17. Weekday 18. COS 19. New Balance 20. Stine Goya

Hej Alle zusammen og velkommen til en god klassisk omgang webshop-favoritter. Sådan en fik jeg nemlig tid til at bikse sammen her i weekenden og med den seneste lange blog-pause siger det sig selv, at det er mere end lang tid siden, at der sidst har været sådan en herinde. Derfor var det også en lidt fristende fornøjelse, at samle ind til udvalget. AV der er mange pæne ting derude og jeg lyver ikke hvis jeg siger, at jeg snildt kunne samlet dobbelt så mange ting.

Når vi kommer til den her tid på året, skal jeg dagligt minde mig selv om at huske farverne, når det kommer til min påklædning. Langt det meste er brunt og gråt og de farver der er, er ofte dæmpede eller mørke. Det er der, som sådan, ikke noget galt med og det er virkelig også nogle smukke nuancer. Men farver gør mig glad og de tilfører altså lidt mere glæde og sjov til en grå efterårsmandag. Til dagens udvalg har jeg forsøg at gøre mit bedste for at samle de gode klassiske efterårsfarver og de farver, som gør mig glad.

Webshop favourites 2
Reklamelink: Jakke fra ARKET

Vinterjakken

Har I fundet sæsonens vinterjakke? Ellers er der virkelig mange pæne at vælge imellem. Selv har jeg klikket den her fra ARKET hjem og jeg glæder mig til at modtage den med posten. Den lyse farve bliver selvfølgelig lidt af en udfordring. Især når man er typen, der kan blive beskidt på en vej ned til Rema. Men pæn, det er den altså og mon ikke den også er perfekt varm?

Den skønneste vinterduft

Reklame: Og så vil jeg altså også lige kaste mine varmeste anbefalinger efter den helt nye serie fra Rituals, Serendipity. Jeg modtog nogle produkter i tidligere på ugen og jeg er helt forelsket i duften. Altså på den der måde, hvor jeg har lyst til at stikke næsen i krukken hele tiden. At produkterne så også er ekstremt gode, gør det bare endnu bedre.

Duften passer perfekt til den sæson, vi går i møde: En smule tung, let krydret, men alligvel frisk og lækker.

Webshop favourites 3
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments