Get comfy

Get comfy 1

Reklame for Hunkemöller

1. Kimono 2. lyserød BH 3. Bronzer 4. Nude hjemmesko 5. Pyjamastop 6. Natshorts 7. lyserøde natshorts 8. Strømper 9. Ternede strømer 10. Grøn BH 11. Natkjole 12. Grønne hjemmesko 13. Nude BH 14. trusser

Hello, indoor season

Så nåede vi sørme til sommerens sidste officielle dag. Heldigvis siger vejrudsigterne noget lidt andet, og vi ser ud til at blive velsignet med en god klassisk Indian summer. Men desværre varer det nok ikke ved og om vi vil det eller ej, så bliver dagene kortere og mørkere og stille og roligt kommer de køligere dage nok også snigende.

Men der er jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Selvom jeg personligt vil vælge en god sommerdag over alt andet, så ER der altså også et eller andet over at trække ind i stuerne, under tæppet og hoppe i hyggetøjet. Faktisk siger jeg også altid til mig selv, at det netop er de kolde og mørke dage, der virkelig får os (eller i hvert fald undertegnede) til at værdsætte sommeren.

I forbindelse med den forestående indoor season, er jeg teamet up med Hunkemöller, hvis webshop (eller butikker) er et godt sted at søge hen, hvis hjemmetøjsgarderoben skal opdateres. Her finder man alt fra undertøj (både det pæne og det behagelige af slagsen), nattøj, hjemmesko, strømper og andre gode sager. Personligt kan jeg skrive under på, at de laver verden bedste stropløse BH.

Som I kan se, har jeg været webshoppen igennem og har samlet en god håndfuld af mine favoritter. Og selvom der også er et stort udvalg af blonder og klassisk smukt lingeri, så kan I nok fornemme, at jeg er ved at finde min hygge-side frem.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments