Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Anine Bing 3. & Other Stories 4. Clarins 5. H&M 6. ARKET 7. Jane Kønig 8. ARKET 9. ARKET 10. ARKET 11. Basic Apparel 12. ARKET 13. & Other Stories 14. ARKET 15. ARKET 16. Monki 17. Monki 18. Monki 19. H&M 20. ARKET

Hej alle zasammen

Jeg har jo egentlig lovet mig selv (og jer) at jeg ikke vil starte mine indlæg med en undskyldning eller forklaring på min manglende tilstedeværelse her på domænet. Men det er altså en lidt større udfordring, end jeg lige have forestillet mig. Antallet af indlæg er faldet drastisk over det seneste halve år og det er sådan set helt bevidst. I kender historien om, hvordan blogmediet har ændret sig og alt det der. Og sådan er det jo bare. Tænk sig engang, at jeg for få år siden, lavede 2 (TO!!) indlæg hver.eneste.dag. Det var måske også liiige for meget af det gode 😂 Men hele min pointe er, at jeg stadig er her men at jeg også er et sted, hvor jeg prioriter andre ting. Hvis I savner hverdagsindholdet, så HUSK at I skal følge med på Instagram, hvor jeg stadig er rigeligt aktiv.

Men nok om det, for hvis der er et indlæg, jeg altid nyder at dele og at lave, så er det de gode gamle webshop-favoritter og sådan en skal I da lige have i dag. Konceptet er fuldstændig som det plejer at være: Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld, af de pæneste ting jeg spottede. Som I nok kan fornemme, så har jeg ladet efteråret trænge ind, for vi kommer ikke udenom, at det snart er tid til at hoppe i de lange bukser og varme jakker igen.

Webshop favourites 2
Webshop favourites 3

Verdens bedste blazer

Jeg har nævnt ARKET’s fuldstændig geniale blazer en del gange herinde tidligere og det er altså ikke uden grund. Den har den helt perfekte pasform og oversize-look og min personlige samling tæller også en deeeel farver efterhånden. Senet er den smukke brune version landet i min garderobe og jeg ELSKER den. I kan bl.a se den in action her.

Så hvis I skulle være på blazer-jagt, så ved I altså hvor I skal lede.

Webshop favourites 4

Et Mascara-vidunder

Et andet lille tip jeg lige vil dele her på falderebet, er den helt nye mascara fra Clarins. Den har jeg brugt i et par uger nu og hold.nu.fast den er god. Jeg ved ikke hvad det er med den der børste, men den gør altså et eller andet, som får vipperne til at fremstå vanvittigt lange og kraftige.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments