Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monokel Eyewear 3. H&M 4. ARKET 5. H&M 6. & Other Stories 7. Monki 8. H&M 9. H&M 10. ARKET 11. H&M 12. H&M 13. Monki 14. & Other Stories 15. Rituals 16. Monki 17. ARKET 18. & Other Stories 19. & Other Stories 20. MbyM 21. ARKET

21 fine webshop favoritter

Glædelig fredag, venner 🖤 Jeg håber at I har haft en skøn uge? Måske er nogle af jer vendt tilbage til arbejdet og hverdagen? og måske har nogle af jer stadig ferie? Selv tog jeg hul på virkeligheden i mandags og så har den ellers ikke fået for lidt. Der har været fuld fart over feltet, med nye spændende arbejdsopgaver, nye projekter og ja, på mange måder bare en helt ny hverdag.

Men den snak kan vi tage en anden dag, for som I kan se, så skal det handle om ugens webshop-favoritter. Sådan en omgang har jeg nemlig lige fået bikset sammen i, her på falderebet.

Nu er sagen jo den, at vi står over for en ny sæson (jeg bliver altid lidt melankolsk, når sommeren lakker mod enden) og det betyder selvfølgelig også, at det de forskellige webshops er proppet med fine nyheder. Der var i hvert fald nok at vælge imellem, da jeg skulle samle ind til indlægget her. Lad mig sige det sådan.

Jeg plejer jo gerne at fremhæve en personlig favorit eller to og i dag var det faktisk ikke specielt svært. Den smukke smukke kjole fra & Other Stories (nummer 1) fangede simpelthen min opmærksomhed lige med det samme og jeg vil gå så langt som at kalde det for den perfekte sensommerkjole.

Jeg har også lige givet plads til min nyeste beauty-favorit, som er en helt fantastisk dagcreme fra Rituals (nummer 15). Den har været en del af min rutine i et par uger nu og den er SÅ godt. Kort fortalt, så er det en af dem, der giver den der helt perfekte mængde fugt og som man glæder sig til at påføre hver eneste morgen. Den efterlader huden med en lækker fasthed og reducerer de små irriterende linjer. Kæmpe anbefaling.

Webshop favourites 2
Reklamelink: Tanktop fra ARKET

Perfect basic

I hver der føles som evigheder, har jeg været på jagt efter den perfekte tanktop. I ved, sådan en, som bare er helt uundværlig og som passer perfekt under en cardigan eller en løs skjorte.

Det har ikke været helt nemt at finde, men jeg tror faktisk, at ARKET (selvfølgelig) lige er kommet med svaret. Den her har det hele. Pasformen, længden og ikke mindst en helt perfekt farveskala, hvis man gerne vil have mere end en.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments