Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Anine Bing 3. Monki 4. ARKET 5. ARKET 6. Monki 7. Jane Kønig 8. ARKET 9. ARKET 10. By Far 11. Rituals 12. Weekday 13. Anine Bing 14. & Other Stories 15. Weekday 16. ARKET 17. Birkenstock 18. Monki 19. & Other Stories 20. Balenciaga

Glædelig fredag, venner 🖤 Så blev det lige til endnu en lille sommerferiehilsen her fra mig. Dog ikke en af dem, med sommerlige billeder og fortællinger. Næ nej, jeg har nemlig bikset en god gammel omgang webshop-favoritter sammen. Næste gang bliver det nok med lidt mere feriespam, for i dag er nemlig dagen, hvor jeg rejser til Mallorca – hvis alt går vel (jeg er naturligvis en smule bekymret over de stigende smittetal i det spanke)

Men nok om det, for som sagt skal det handle om en omgang webshop-favoritter, der er præcis, som den plejer at være; Jeg har været et smut ude på mine favorit-webshops og samlet en håndfuld, af de pæneste ting og sager, jeg spottede. Som I kan se, er der rigeligt at tage af og det er blevet til hele 20 af slagsen.

Min personlige favorit må næsten blive den smukke blomstrede skjorte fra & Other Stories (nummer 14) Både fordi printet er noget af det pæneste og fordi detaljerne på kraven virkelig er fine.

Webshop Favourites 2

Den bedste solcreme

Og for lige at blive i sommerferire-stemningen, så vil jeg altså lige kaste (endnu en) anbefaling efter den her solcreme fra Rituals. Det er en af de bedste, jeg nogensinde har prøvet. Den er så nem at påføre, dufter himmelsk og trænger den ind i huden lige med det samme og giver en masse fugt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments