12 fine sommerkjoler

12 fine sommerkjoler 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. Birgitte Herskind 4. Monki 5. Monki 6. ARKET 7. & Other Stories 8. Second Female 9. & Other Stories 10. ARKET 11. ARKET 12. ARKET

Sommerkjoler, sommerkjoler, sommerkjoler

Vi er inde i sådan en periode, hvor man ligeså godt kan droppe at kigge på vejrudsigterne. De skifter hver femte sekund, er slet ikke enige og egentlig heller ikke til at stole på. Dage hvor de lover regn og skybrud ender det alligvel med at blive sol og 25 grader – og desværre også den anden vej rundt.

Men det ændrer selvfølgelig ikke på, at sommeren er over os og det betyder SOMMERKJOLETID. Man skal ikke have læst med herinde særlig længe for at vide, at hvis der er noget jeg elsker, så er det sommerkjoler. Både fordi de er pæne, ofte behagelige og så er det bare top-nemt lige at hoppe i sådan en, uden at skulle tænke over diverse sammensætninger.

Faktisk tror jeg også, at det var min kærlighed, til netop sommerkjoler, der fik mig ud på mit sy-eventyr og tanken om at kunne lave dem selv. Den kode har jeg heldigvis knækket og lige nu består min sommerkjolesamling primært at dem, jeg selv har lavet ud af gammel sengetøj eller duge.

Derfor er jeg heller ikke vanvittig opdateret på markedet længere – for SÅ mange kjoler, har jeg jo heller ikke brug for. Men da jeg skulle lave lidt research til indlægget her, opdagede jeg, hvor mange pæne af slagsen, der er derude. Herover har samlet en lille håndfuld af de pæneste jeg spottede og der skulle både være lidt til sommerfesten, strandturen eller rolige dage i sommerhuset.

12 fine sommerkjoler 2
Reklamelink: Kjole fra Monki

I ligeså lang tid, som jeg kan huske, så har Monki været et af de steder, jeg altid kigger først, når jeg er på sommerkjole-jagt. Mange af deres styles og hele deres univers er måske liiiige vildt og “ungt” nok til mig. Men sommerkjoler med fine print, til gode priser, det kan de virkelig. Se f.eks lige den her, med e fineste lilla blomster. Den kan man jo næsten kun blive glad af at kigge på.

En lækker konkurrence

Reklame ・Og nu hvor vi er ved det der med sommerkjoler, så vil jeg altså også lige tippe om den konkurrence, som jeg netop har skudt i gang henne på Instagram.

Jeg er nemlig teamet up med Birgitte Herskind om at udlodde deres smukke (som i VIRKELIG smukke) Carlson kjole. Hvordan I deltager, kan I selvfølgelig læse meget mere om her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments