Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. A.P.C 3. H&M 4. Monki 5. Monki 6. Birkenstock 7. H&M 8. Birgitte Herskind 9. Monki 10. Monki 11. & Other Stories 12. Loewe 13. ARKET 14. ARKET 15. Monki 16. ARKET 17. ARKET 18. Jane Kønig 19. Monki

Glædelig fredag, alle zusammen

Jeg havde sådan håbet, at jeg lige kunne nå at tjekke ind med en lille omgang webshop-favoritter, inden jeg gik på weekend. Og sørme om det ikke lykkedes.

Jeg håber, at I har en masse skønne ting på programmet for de kommende dage. Min weekend ser ud til at blive sådan en, som jeg aller bedst kan lide. Med en perfekt balance mellem sociale ting, gode aftaler og en lille mængde arbejde. Sidstnævnte kommer man jo aldrig helt udenom, når man er sin egen chef. Der er fordele og ulemper. En af fordelene er dog, at jeg kan sidde her på årets varmeste dag og aftale med mig selv, at så snart jeg har delt indlægget her, så lukker jeg computeren og cykler en tur ud til havnen og tager en svømmetur eller to.

Men nok om, det, for det skal jo handle om ugens webshop favoritter. I denne omgang har jeg været ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en god håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg spottede. Som I kan se, er der sommertema over hele linjen, men andet vil da også være fjollet, nu hvor sommeren for alvor er over os.

Jeg har mange favoritter i dagens udvalg, men særligt den ternede kjole fra Monki (nummer 10) fangede min opmærksomhed. Den vil altså være god at have, på en varm dag som i dag. Det samme kan man sige om de brune sandaler fra ARKET (nummer 16) som måske er noget nær de perfekte standsandaler.

Perfekte sommerkjoler

Hvis nogen af jer, er på jagt efter en fin sommerkjole, til sommerens kommende begivenheder – eller bare til en varm dag på standen, så vil jeg anbefale, at man lige slår et smut forbi Birgitte Herskind. Her finder man nogle virkelig fine af slagsen og særligt de her to, kunne jeg snildt se mig selv i.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments