Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Lexxola 3. & Other Stories 4. Maria Nila 5. Monki 6. H&M 7. Cras 8. ARKET 9. Fendi 10. H&M 11. Monki 12. H&M 13. ARKET 14. Cras 15. ARKET 16. Monki 17. H&M 18. H&M 19. Monki 20. Flora D

Glædelig onsdag, venner 🖤

Jeg håber, at I er kommet godt i gang med ugen og at I har god mulighed for at nyde, at solen og varmen endelig er begyndt at vise sig. Da vejrudsigten begyndte at se lovede ud, skyndte jeg mig at tilrettelægge ugens små opgaver og jobs således, at jeg kunne tage et smut hjem til Fyn og også gerne hurtigst muligt. Det betyder også, at jeg i skrivende stund befinder mig i toget og så småt nærmer mig min endestation. Det meste af rejsetiden har jeg brugt på at bikse en omgang webshop-favoritter sammen, så den får I da lige her.

Konceptet er præcis som det plejer at være. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. I denne omgang er der selvfølgelig masser af fokus på fine sommerstyles og i den forbindelse, kan jeg vist også hurtigt udkåre min personlige favorit, blandt dagens udvalg. Eller favoritter, skal jeg nok nærmere skrive. Det er nemlig de to smukke kjoler fra danske cras (nummer 7 og nummer 14) jeg var lige ved at få kaffen galt i halsen, da de delte billeder af deres nye kollektion henne på Instagram. Av hvor er den bare pæn.

Webshop favourites 2
Reklamelink: Shorts fra ARKET

Perfekte shorts

I det lidt simple – med stadig sommerlige – hjørne, har jeg også forelsket mig ret meget i de her skønne denim shorts hos ARKET. De larmer jo ikke specielt meget, men de er bare helt klassiske og uden tvivl noget der vil blive et key item i min sommergarderobe. Sådan et par, der fungerer til det hele. Præcis derfor er de også på vej til Nørrebro med posten og jeg glæder mig til at hoppe i dem.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments