Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. H&M 4. Skandinavisk 5. & Other Stories 6. & Other Stories 7. ARKET 8. ARKET 9. H&M 10. H&M 11. Jane Kønig 12. Basic Apparel 13. ARKET 14. H&M 15. & Other Stories 16. James AY 17. H&M 18. Samsøe Samsøe 19. Rotate 20. Monki

Glædelig lillefredag, venner 🖤

Så blev det sørme tid til en god klassisk omgang webshop-favoritter. Det er faktisk ved at være et stykke tid siden sidst, ved nærmere eftertanke. Det må være ren glemsel fra min side, for som I kan se på dagens udvalg, så er det bestemt ikke fordi, der ikke er pæne ting og sager at komme efter.

Konceptet er præcis som det plejer at være: Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en god håndfuld af alle de pæneste ting og sager, jeg spottede. Jeg kan desuden love jer for, at jeg har gjort mig umage for at få det til at passe til det vejr og de temperaturer, som vi har lige nu. Man kan vel kalde det for semi-forår. Stadig for koldt til at smide jakken og hoppe i sommerkjoler, men også varmt og solrigt nok til at indføre lidt sommerlige elementer. F.eks i form af fine farver og flotte materialer.

F.eks har jeg forelsket mig stort i den flotte flet-taske fra ARKET (nummer 8). Jeg går altid all in på stråtasker i sommermånederne og synes at de kan gøre ethvert outfit lidt eksotisk. Jeg har endnu ikke fundet dem frem i år (fordi kulde) men den her kunne være et godt sted at begynde.

Øverst på ønskelisten

Lige nu, er det, der står øverst på min ønskeliste noget så beskedent som en duft diffuser. I sidste uge var jeg på besøg i et showroom, hvor der duftede fuldstændig vidunderligt. I ved, ikke for kraftigt og ikke for lidt. Jeg spurgte straks hvor det kom fra og det viste sig, at det var den her fætter, som havde stået og delt sine aromaer i flere måneder.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments