Webshop favorites

Webshop favorites 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Ace & Tate 3. H&M 4. Monki 5. ARKET 6. Polo 7. ARKET 8. & Other Stories 9. Marine Serre 10. ARKET 11. Monki 12. H&M 13. Rodial 14, ARKET 15. Jane Kønig 16. & Other Stories 17. ARKET

Glædelig torsdag, venner

Og hvilken torsdag, fristes jeg næsten til at skrive. Nu befinder vi os jo midt i forårets utallige helligdage, der både medfører ekstra lange weekender, halve uger og nok også en hel del forvirring 😅

Men mest af alt er det jo enormt rart at få foræret sådan en lille miniferie. I skrivende stund er jeg lige hoppet på toget og sat kursen mod vest. For engangs skyld, skal jeg faktisk ikke tilbringe bededagene på fyn, men i et sommerhus på den jyske vestkyst, sammen med hele min familie. Jeg glæder mig virkelig – også selvom vejrudsigten godt kunne se lidt bedre ud, end den gør.

Men nok om helligdage og sommerhustur, for som I kan se, så har jeg selvfølgelig lige bakset en omgang webshop-favoritter sammen. 17 fine ting og sager, som måske kan være med til at skabe lidt forårsstemning, nu hvor ventetiden på lyse og lune dage, virkelig trækker ud.

Personligt har jeg et særligt godt øje til den ternede kjole fra ARKET (nummer 1) som vil helt perfekt på en sommerdag i haven eller måske en dag på stranden, hvis det nogensinde bliver en realitet. Derudover har jeg også fået en lille besættelse af den smukke moon print-top fra Marine Serre (nummer 9). Prisen, derimod, er jeg ikke helt så forelsket i og derfor er jagten på at finde en secondhand-version gået i fuld gang.

Et vidunderprodukt

Jeg bliver simpelthen også nødt til at tippe om det her fuldstændig vidunderlige produkt. En såkaldt lip and eye filler, som faktisk også beskrives, som et serum. Kært barn, mange navne og tydeligvis også mange funktioner.

Personligt bruger jeg den som øjencreme og også ved på det område omkring munden, hvor der er små fine linjer. Det er et af de produkter, som virkelig holder hvad den lover og de små linjer bliver synligt mindre, lige med det samme. Samtidig med, at huden også får et ordentligt fugt-boost og en vanedannende glød.

Faktisk elsker jeg den så højt, at jeg nærmest glæder mig til at påføre den hver aften og morgen. Kender I det?

Sidst men ikke mindst, så vil jeg altså også lige dele en anden ting, der også står meget højt på min ønskeliste pt. Over de seneste par måneder har jeg fået en vane med at gå med kasket. Det begyndte med den her fra & Other Stories og nok mest fordi jeg synes, at den var pæn og at jeg få ok smart ud. Men pludselig begyndte jeg også at mærke alle fordelene ved at gå med kasket. Ingen sol i øjnene, håret der bliver holdt på plads og en god mulighed for at være lidt anonym (og måske lidt cool) på gaden.

Jeg overvejer at tilføje endnu en til min lille samling og det ender nok med at blive en af de her, fra Polo Ralph Lauren. Spørgsmålet bare bare hvilken farve, jeg skal vælge.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments