Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Karen Wazen 3. H&M 4. ARKET 5. ARKET 6. Monki 7. Monki 8. H&M 9. Marni 10. Monki 11. Monki 12. Slip 13. ARKET 14. Origins 15. Weekday 16. & Other Stories 17. Estèe Lauder 18. ARKET 19. & Other Stories 20. & Other Stories

Spring has sprung

Hej alle zusammen og hjertelige velkommen til ugens webshop-favoritter. Lad mig lige starte indlægget med en lille anbefaling til de af jer, som også savner det ægte forår ualmindelig meget: smut en tur ud i webshopland og bliv inspireret af de fine billeder, lyse farver og forestillinger om, at sommeren er lige rundt om hjørnet. Sådan en tur, har jeg naturligvis lige være på, i forbindelse med indlægget her og jeg kan godt afsløre, at der er meget at komme efter.

Jeg har, som altid, samlet en lille håndfuld af de pæneste ting jeg så og det er blevet til hele 20 af slagsen. Og ja, som I nok fornemmer, så er jeg helt klar på nye og lunere tider. Jeg har altid haft en lille svaghed for alt hvad der kommer i denim (eller i hvert fald næsten alt) og den fine lange kjole fra Monki (nummer 6) fangede min opmærksomhed med et samme. På samme måde har jeg også et lille crush på solhatten fra & Other Stories (nummer 16), som både vil være smart til en beige trench coat eller en varm sommerdag på stranden.

Webshop favourites 2

Miracles do happen

I skønhedsafdelingen, bliver jeg nødt til også at fremhæve min seneste besættelse. Origins tinted moisturizer, som er intet mindre end genial. Det er en dagcreme, som både tilfører en helt perfekt mængde fugt og som tilmed har spf 40. Vigtigst af alt, så har den også en let farve, som eliminerer rødme i huden og giver den fineste ensfarvede tone.

It’s in the details

Sidst men ikke mindst, så kan jeg også afsløre, er der er mange gode fund på accessories-fronten derude og det bliver altså aldrig en dum ting. Særligt her i sommersæsonen, hvor den mest simple kjole eller et par jeans og en t-shirt kan få helt nyt liv, når de får selskab af en hat, et tørklæde, en pæn taske eller flotte sko. Og kan vi lige snakke om hvor pænt det her tørklæde fra ARKET er?

Webshop favourites 3
Reklamelink: Tørklæde fra ARKET
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments