Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. Weekday 2. Linda Farrow 3. Monki 4. ARKET 5. Monki 6. Monki 7. H&M 8. Saks Potts 9. Jane Kønig 10. ARKET 11. Dedicated 12. Monki 13. Adidas 14. Loreal 15. Veja 16. Weekday 17. & Other Stories 18. Jane Kønig 19. ARKET

Hola chicas 🖤

Så fandt jeg sørme også tid til at bikse en god klassisk omgang webshops-favoritter sammen i denne uge. Internettet bugner med flotte forårsfarver og personligt er jeg SÅ SÅ SÅ klar til at pakke min vinterjakke langt væk og hoppe i lyse og lette materialer. For min skyld kan den der kulde og stride vind, godt tage og pakke sammen og rejse langt væk. Desværre ser det ikke ud til at det bliver i morgen eller de kommende dage. Men det skal nok komme – det ved vi jo og det er også med den indtilling, at jeg har sammensat dagens udvalg.

Den ternede skjorte fra ARKET (og de tilhørende bukser) har jeg snakket om flere gange herinde og jeg er stadig head over heals over dem. Så meget, at begge nu er klikket hjem og på vej med posten. Det bliver uden tvivl mit forårs goto-sæt.

En anden favorit i dagens udvalg, er de seje sneakers fra Adidas (nummer 13). De to par sneakers jeg ejer, synger efterhånden på sidste vers og derfor er de her også lige kommet på den ønskeliste, som min kære familie netop har bedt om. Jeg kan desværre ikke løbe fra, at jeg har fødselsdag om halvanden uge.

Webshop Favourites 2
Reklamelink: Kjole fra Weekday
Webshop Favourites 3
Reklamelink: Kjole fra Weekday

Forårskjole perfection

Og så bliver jeg også nødt til at fremhæve den her vidunderlige kjole fra Weekday, som netop er landet i de to smukkeste farver. Kan lige se hvor genial den vil være på en skovtur på en lun sommerdag, men en stråtaske i cykelkurven og et par simple birkenstock.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments