Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. Monki 4. H&M 5. Monki 6. Weekday 7. COS 8. Monki 9. Monki 10. ARKET 11. Weekday 12. COS 13. Monki 14. H&M 15. ARKET 16. Weekday 17. Jane Kønig 18. HVISK 19. By Far 20. ARKET

Hola chicas

Og velkommen til ugens webshop-favoritter. Eller faktisk den første den første af slagsen, i en lidt længere periode. Det har været lidt sløvt på den front i en periode, fordi jeg har gjort plads til andre indlæg og fordi tiden er løbet fra mig – og alt det der.

Men heldigvis betyder det jo bare, at der var endnu flere flotte ting og sager at spotte, da jeg tog en lille tur ud på nogle af mine favorit-webshops. Hele 20 flotte ting og sager er det blevet til og som I nok kan fornemme, har jeg ikke helt hold tilbage på forårstemaet. Jeg ved ikke med jer, men jeg er SÅ klar til lyse farver, lette materialer, bare ben og måske endda sandaler.

Det skønne ved den årstid, som vi har netop nu er, at varmen kan komme lige pludselig og hvis vi er rigtig heldige, kan vi endda opleve dage, hvor temperaturerne bevæger sig over 15 grader. Det ser heldigvis ud til, at det godt kan ske her i påsken og for min skyld, skal de være så velkomne.

Jeg har mange personlige favoritter i dagens udvalg, men særligt den blå vest fra Monki (nummer 9) har jeg et godt øje til. Jeg har også kigget på den lyseblå kasket fra Weekday (nummer 6) et par gange og kan ikke helt få den ud af tankerne.

Webshop favourites 2
Reklamelinks: Bluse fra ARKET, bukser fra ARKET

Perfekte tern

Men mest af alt, er jeg faldet helt pladask for det ternede sæt fra ARKET. Og særligt for bukserne. Det er simplethen så fint og pænt og vil passe perfekt ind i min garderobe og til de rolige forårsdage vi går i møde.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments