Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Weekday 3. Monki 4. Monki 5. Weekday 6. ARKET 7. H&M 8. & Other Stories 9. & Other Stories

Glædelig tirsdag, venner 🖤

Tirsdag! Den eneste dag på ugen, som jeg ikke bryder mig specielt meget om – men på trods af det, har dagen i dag alligvel været ganske fin og der er ikke sket noget vildt og voldsomt. Men hvis nogen af jer, skulle sidde og have det samme forhold til den kedelige tirsdag, så vil jeg gøre mit bedste med at forsøde den med en omgang fine budgetfund.

Konceptet kender I: Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet 9 af de pæneste ting og sager, som jeg spottede. Det siger næsten sig selv, at der er mange fine forårsstyles derude. Fine farver, lette materialer og alt det der, som minder os om, hvilken skøn tid vi går i møde. Vi mangler bare lige, at temperaturerne også følger med. Men mon ikke de snart gør det?

Det er et simpelt udvalg i dag, med klassiske og tidløse styles. Personligt er min favorit noget så beskedent som den lyseblå cap fra Weekday (nummer 5) som vil være noget så fin til en sommerkjoler eller med et par jeans og en oversize blazer. Så er jeg også ret vild med ARKET’s nye take på en klassisk sweatshirt (nummer 1) som er en af de styles, jeg aldrig kan få for mange af.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments