Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. Stella Nova 2. Monki 3. Monki 4. Monki 5. & Other Stories 6. ARKET 7. ARKET 8. HVISK 9. Monki 10. & Other Stories 11. Aesop 12. Stella Nova 13. Rotate 14. H&M 15. Enamel 16. ARKET 17. Monki 18. Second Female 19. Ganni 20. & Other Stories

Hola chicas

Så fik jeg sørme også lige bikset en lille omgang med webshop favoritter sammen. Den blev I vist snydt for i sidste uge. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for det betyder selvfølgelig bare, at der var ekstra mange gode ting at hive ind i dagens udvalg.

Det overordnede tema er naturligvis forår. For nu ER det forår. Sådan helt ægte. I hvert fald hvis man kigger på kalenderen. At temperaturerne er ved at vende tilbage til vinteren er en helt anden situation – men sådan er det jo næsten altid her i begyndelsen af Marts. Er det ik? Ikke desto mindre, så er jeg sikker på, at lunere dage venter lige om hjørnet og mens vi venter, så kan vi jo bl.a bruge lidt tid på at tænke over hvordan vores forårsgarderober skal se ud. Mangler I lidt inspiration, så har jeg gjort mit bedste for at I kan finde det i indlægget her.

Denim darling

Personligt er jeg naturligvis vild med hele udvalget, men særligt har jeg set mig lun på det her smukke denimsæt fra Stella Nova. Jeg spottede det henne på Instagram for et par dage siden og var solgt fra første sekund. Av hvor er det bare fin.

Webshop favourites 3
Reklamelink: Bukser fra Monki
Webshop favourites 4
Reklamelink: Gule bukser fra Monki

Og skulle nogen være på jagt efter et par pæne og måske lidt anderledes bukser, så vil jeg altså lige tippe om de her ternede darlings fra Monki.

For det første elsker jeg farverne. På begge versioner, egentlig. Men pasformen er virkelig også god. Det kan selvfølgelig også sagtens være, at de bare har været enormt heldige modellen. Men hun sælger dem også virkelig godt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments