Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. H&M 3. & Other Stories 4. Monki 5. Weekday 6. Weekday 7. H&M 8. ARKET 9. Monki

Glædelig fredag, venner 🖤

Er I klar til weekend derude? Jeg håber i hvert fald, at I har en fin en foran jer og at den er fyldt med gode planer. Selvom omstændighederne selvfølgelig sætter sine begrænsninger. Men tænk engang – i næste uge kan man simpelthen tage på en lille shoppetur, hvis man føler for det. Personligt glæder jeg mig i hvert fald til at tage på skattejagt i genbrugsbutikkerne. Udover restaurant besøg og social samværd, så tror jeg faktisk at det er det, som jeg har savnet mest, under under lockdown.

Men lad os da blive lidt ved det der med shopping, for I dag serverer jeg ugens bedste budgetfund og konceptet er præcis som det plejer at være. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de aller pæneste ting og sager jeg spottede.

Som I nok kan se, har jeg forsøgt at tilføje lidt forårsfornemmelser og der er heldigvis rigeligt at tage af, på den front. Personligt synes jeg, at Monki tegner til at få en rigtig god sæson med masser af fine print og flotte styles. Jeg har set mig meget lun på de lyserøde bukser (nummer 9) pga. deres løse fit og pæne print. Og hvis jeg var buksedragt-typen (holder mig udelukkende fra dem, da jeg har verdens mindste blærer og så bliver det hurtigt lidt besværligt) så havde jeg nok ikke kunne holde mig fra deres fine ternede version (nummer 4).

PJ Perfection

Og så har jeg godt nok også se mig lul på det her sæt fra & Other Stories. Ej hvor er det fint og yndigt. I virkeligheder er det jo nok en pyjamas, men når varmen kommer, så vil jeg personligt ikke have noget imod at bruge det som “ægte tøj”. Tænk engang hvor fint det vil være på en skovtur eller på cyklen ned ad Nørrebrogade.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments