Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Ganni 3. Monki 4. ARKET 5. Rotate 6. ARKET 7. Monki 8. ARKET 9. HVISK 10. H&M 11. Veja 13. Aesop 14. ARKET 15. ARKET 16. ARKET 17. H&M 8. & Other Stories 19. HVISK

Glædelig lørdag, venner 🖤

Og velkommen til ugens omgang med fine webshop-favoritter. Af en eller anden grund, så var en lidt større fornøjelse at bikse dagens omgang sammen, end normalt. Måske fordi den fik mig ud på en række webshops, der er mere eller mindre proppet med fine og farverige forårssager.

Mon ikke det også kunne skyldes det faktum, at foråret faktisk ER lige rundt om hjørnet? Det kunne det nok godt. En lang række dage med høje temperaturer og masser af solskin er hvad der venter os og det går altså lige i hjertet på mig. VI TRÆNGER SÅ SÅ SÅ MEGET. Det har som bekendt været verdens længste vinter og når de første forårspæde dage kommer lige i r**** på en overordentlig omgang polarkulde, så er det som om, at man værdsætter det lidt mere.

Men ugens webshop-favoritter er jo egentlig det, det skal handle om og konceptet er præcis, som det plejer at være. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager jeg spottede. Og som sagt, er det altså en omgang med masser af forårsstyles og glade farver.

Webshop favourites 2
Reklamelink: Strik fra H&M

Det var love at first sight, da den her blomster-strik poppede op henne hos H&M. Nu er jeg jo svært glad for tøj med blomster, men det er som om, at mine øjne drages endnu mere af alt hvad der kombinerer blå og små margueritter

Og nu kan det godt være, at jeg lige skal skrue lidt ned for min forårsglæde, for man ved jo aldrig, om det blot er på lånt tid. En snestorm i marts har vi jo oplevet før. Men tænk sig engang, at de første sommerkjoler allerede er ved at dukke op. Den her fra Monki er uden tvivl en af mine favoritter.

Webshop favourites 3
Reklamelink: Kjole fra Monki
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments