Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. Weekday 3. Monki 4. ARKET 5. Monki 6. H&M 7. ARKET 8. Monki 9. Weekday

Glædelig tirsdag, venner!

Jeg håber at I har fået en god start på ugen. Måske er I endda så heldige at have vinterferie? Bor I her i hovedstadsområdet, så er I nok også vågnet op til et smukt sneklædt landskab. Eller by-landskab, hedder det vel.

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en løbetur rundt i byen. Jeg følte, at jeg var nødt til at nyde synet, inden det hele bliver forvandlet til brunt sjap. Fint var det altså også. Der sker et eller andet magisk, når sneen falder og det er næsten som om, at det luner en lille smule. Når det falder her sidst på vinteren, så minder det lys det giver, mig om, at foråret er lige om hjørnet.

Og det fører mig videre til det, som indlægget egentlig skal handle om. Nemlig ugens omgang med gode budgetfund og som I kan se, så har jeg samlet en lille håndfuld, af fine lyse og nærmest forårs-agtige sager. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Ugens bedste budgetfund 2
Reklamelink: Sæt fra H&M

Et forårssæt

Til de af jer, der er ligeså blazer-glade, som undertegnede, vil jeg lige tippe om den her flotte model fra H&M. Eller sæt, om man vil, for der medfølger naturligvis også et par fine bukser.

Trænger man til at komme ud af det homewear, som de fleste af os nok har boet i de sidste mange måneder, så kunne det altså være et ganske godt bud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments