Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. COS 3. H&M 4. COS 5. Monki 6. & Other Stories 7. H&M 8. Weekday 9. & Other Stories

Glædelig søndag, venner 🖤

Jeg håber at I har gang i en god weekend derude? Her på matriklen er det ikke en af dem, der kommer til at gå over historien. Men sådan en kan jeg alligvel ikke huske hvornår jeg sidst har haft. I denne omgang har den blot bestået af en middag med mine veninder, et par gåture og og kreative sysler med min symaskine. Præcis som de sidste mange mange weekender.

Men nu er det altså blevet tid til en omgang med ugens bedste budgetfund. Sådan en omgang, har jeg naturligvis også haft tid til at bikse sammen og konceptet kender I. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Jeg har selvfølgelig gjort mig umage for at finde en håndfuld styles, som passer ind i tiden og sæsonen. Eller hvis det skulle matche den polarkulde, der hænger over os netop nu, skulle udvalget nok kun bestå af uld og tykke jakker. Men skal vi ikke satse på, at den forsvinder inden for en overskuelig fremtid og at foråret melder sin ankomst tidligt?

Med andre ord, har sammensat et lille udvalg af fine lyse farver, for kan vi ikke godt blive enige om, at det er præcis det, vi trænger til netop nu?

Ugens bedste budgetfund 2
Reklamelink: Sæt fra H&M

Et forårssæt

Jeg har set mig særligt lun på de lyserøde jeans fra H&M og den forelskelse blev altså ikke mindre, da jeg så billedet her, hvor den er stylet med en lyserød skjorte. Simpelthen så fint og casual og sådan et sæt, jeg vil have lyst til at hoppe i på en søndag i April, hvor kalenderen siger gåtur og loppemarked.

Åhh…loppemarked 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments