Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. The Ordinary 4. H&M 5. & Other Stories 6. Ganni 7. ARKET 8. Monki 9. Weekday 10. & Other Stories 11. Weekday 12. Monki 13. & Other Stories 14. ARKET 15. Monki 16. By Far 17. Veja 18. Monki 19. H&M

Glædelig lillefredag 🖤

Har I en god uge derude? Her er alt mere eller mindre præcis som det har været de seneste mange uger. Eller måneder, er det vel. Tiden går, klokken slår og dagene ligner hinanden. Totalt optur at man for alvor kan mærke de lysere dage. Totalt nedtur, at det er blevet så bidende koldt, at det føles som noget der skal overvindes, hvis jeg skal gå de 300 meter der er fra min lejlighed til Rema 1000.

Men i dag skal det altså hverken handle om lock down, polarkulde eller Rema 1000 herinde. Nej, det er nemlig blevet tid til en god klassisk omgang webshop-favoritter. Traditionen tro, har jeg været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de aller pæneste ting, jeg spottede, Hele 19 ting er det blevet til.

Hvis man gerne vil i forårsstemning, så kan sådan en virtuel shoppetur bestemt anbefales (der er jo heller ikke så mange andre muligheder) for samtlige webshops er proppet med fine og farveringe styles, der alle vidner om, at vi går lysere tider i møde.

Blandt mine favoritter i dagens udvalg er der noget så simpelt, som den smarte strik-dims fra ARKET (nummer 14). Den var også en del af deres kollektion i efteråret, men der blev den altså udsolgt, inden jeg fik set mig om. Jeg overvejer om det skal være nu, at den skal klikkes hjem. Den store beslutning ligger bare i, om jeg også skal have min ultimative yndlings-blazer med, som netop er landet i den flotteste grønne farve.

Webshop Favourites 2
Reklamelink: Fleece fra Monki

Stay Warm

Okay, nu lovede jeg lige, at det ikke skulle handle om den ekstreme vinterkulde. Men det skal det så alligvel lidt, for her kommer altså et tip, til alle mine fellow frossenpinde.

Lige for tiden forlader jeg ikke mit hjem uden en varm fleece under min tykke jakke og sådan en er altså helt genial og kan holde mig varm nok til at kunne gennemføre en gåtur. Jeg har netop spottet den her på Monki’s webshop og den er oven i købet sat ned til 180 kr.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments