Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. & Other Stories 4. H&M 5. Monki 6. H&M 7. ARKET 8. Monki 9. H&M

Glædelig søndag, venner 🖤

Og velkommen til ugens omgang, med de bedste budgetfavoritter. 9 fine ting og sager, som jeg har samlet op på nogle af mine personlige favorit-webshops. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Og lad mig da lige starte med et par positive-vibes og minder jer om, at foråret er lige om hjørnet. Det føles måske ikke sådan, når man kigger ud af vinduet. Men dagene bliver lysere og lysere – faktisk er dagens længde tiltaget med en time og 8 minutter – og for hver dag der går, kommer vi tættere og tættere på. Og vi kommer også tættere og tættere på den dag, hvor det hele åbner op igen (whenever that is). Det er da et par tanker, der varmer.

Derfor har jeg også ladet dagens udvalg afspejle netop det. Bl.a en fin fin skjorte, som lyder langt væk af lysere og lunere dage. Det er selvfølgelig den fra Monki (nummer 2) som jeg snakker om. Men faktum er, at vi stadig er midt i lock down og i virkeligheden nok mest har brug for sweatsuits og behagelige styles. Her har ARKET lavet det pæneste af slagsen (nummer 1 og nummer 7) og faktisk er det også på vej i min retning og jeg er sikker på, at vi bliver rigtig gode venner.

Solbrillesæson

Og skal vi ikke lige tage endnu en god nyhed, nu hvor vi er i gang? Solbrillesæsonen bliver også snart skudt igang og inden vi ved af det, er de et fast element i tasken. De her fra Weekday kunne være et godt bud, hvis man er på udkig efter et par nye af slagsen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments