Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Weekday 3. H&M 4. Monki 5. Weekday 6. & Other Stories 7. H&M 8. ARKET 9. Monki

Glædelig lørdag, venner 🖤

Hvis I overhovedet holder styr på ugedagene længere? Her har jeg i hvert fald givet op og der er efterhånden større chance for at jeg ved hvilken dato det er. Det bliver normalt igen en dag. Selvfølgelig gør det det.

Men nu vil jeg hverken snakke om lockdown, corona eller noget af alt det der. Nej, det skal nemlig handle om ugens bedste budgetfund. Som altid, har jeg været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager jeg faldt over. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Nu lovede jeg selvfølgelig lige, at det ikke skulle handle om lockdown – men jeg bliver alligvel nødt til at tilføje, at jeg selvfølgelig har gjort mit bedste for at finde items, der rent faktisk giver mening i disse tider. Jeg vil give min højre arm for at hoppe i en flot kjole og et par pæne sko, men det har desværre lange udsigter. Til gengæld er sweatpants og bløde bluser ikke det værste alternativ og der er heldigvis rigeligt af begge dele derude.

Er I blandt dem, der stadig skal møde kollegaerne på zoom et par gange om ugen, så har I nok også mødt vigtigheden af en pæn skjorte. Her er den ternede version fra & Other Stories (nummer 1) et virkelig godt bud, hvis I spørger mig. Og hvem siger, at den ikke vil gøre sig godt med et par sweatpants eller behagelige leggings (ala nummer 3)? Ikke mig, i hvert fald.

Ugens bedste budgetfund 2

En dag bliver det forår

Ja, det kan måske virke lidt utopisk, her midt i januar med polar kulde og det ord, som jeg ikke vil nævne (lockdown) over os. Men den er god nok. Inden vi får set os om, så er det forår, alt bliver lysere, dagene bliver længere, vinterstøvlerne bliver pakket væk og mudderet forsvinder. Kan vi så blive enige om, at de her sko fra Monki ville være ret fantastiske?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments