Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. New Balance 3. By Far 4. Ole Henriksen 5. H&M 6. Ganni 7. Monki 8. Monki 9. & Other Stories 10. Monki 11. Monki 12. H&M 13. Monki 14. Monki 15. Monki 16. Zakoperfume 17. ARKET 18. Mimi et toi 19. H&M 20. Monki 21. ARKET

Glædelig torsdag, venner 🖤

Og velkommen til en overordentlig omgang farverig udgave af ugens webshop-favoritter. Det trænger vi vist til, de her dage. Gør vi ik? Jeg ved ikke med jer, men jeg har sjældent brugt så lidt tanker (og penge) på min garderobe, som jeg gør netop nu. Sidst jeg forlod min lejlighed med et andet formål end at handle ind eller gå en tur, var til nytårsaften. De endeløse dage herhjemme, kræver ikke så meget mere end en par løse behagelige bukser og en tilsvarede top. Jeg kan næsten ikke huske hvordan det føles at have tøjkrise 😂

Jeg tænker at jeg ikke er alene om at have det sådan og det er også præcis det, som jeg har taget udgangspunkt i her i dagens collage. Ting og sager, som kan forsøde tilværelsen derhjemme, som selvfølgelig er blevet krydret med fine farver og et par pæne tasker, som man forhåbentligt kan komme ud og svinge, i en nær fremtid.

Jeg har virkelig set mig lun på den fine gule version fra Monki (nummer 13). I det hele taget bliver mine øjne evigt draget af alt i den farve og så elsker jeg det lidt tacky 90er look. Og så er der selvfølgelig også de seje sweatpants fra Ganni (nummer 6). De er vist relativt hypede i år, men de kunne nok heller ikke være mere relevante. Jeg overvejer stadig lidt, om de skal være mit (eneste) køb her i Januar.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments