Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. ARKET 4. Edblad 5. Edblad 6. ARKET 7. H&M 8. H&M 9. Monki 10. & Other Stories 11. ARKET 12. ARKET 13. Estèe Lauder 14. Pieces 15. H&M 16. Ecooking 17. H&M 18. Vero Moda 19. Edblad 20. Bianco 21. Monki

Glædelig fredag, venner

En fredag oven på et par meget hektiske dage. Holy monly altså. 2020 giver altså alt hvad det kan, lige til det sidste. Der har været lidt stille fra min side, fordi der har været lidt fart på i det virkelige liv. Samtidig med, at det hele også har stået stille, på en måde.

I tirsdags havde jeg gode planer om at smutte hjem til København, hvor jeg ville blive indtil jeg skulle retur til Fyn og juleferie. Men så tog smittetallene til og de begyndte at snakke om at lukke København helt ned OG at det var en rigtig dårlig idè, at rejse ind og ud af landsdelene. Jeg udskød til onsdag, hvor de bekræftede, at storebælt IKKE ville lukke. Men jeg var nærmest kun lige landet hjemme på Nørrebro, før jeg fik en ret dårlig mavefornemmelse og en følelse af ikke at være i sikkerhed. Det er altså lidt syret at have det sådan, med det sted man kalder hjem. Men jeg tog en hurtig beslutning og satte mig på toget retur til Fyn. Her er jeg nu og bliver i hvert fald i et par uger. Jeg er ved at være godt færdig med det her år 😅

Men nok om det, for jeg har slet ikke serveret en omgang webshop-favoritter til jer i denne uge og det skal I bestemt ikke snydes for. Så den får I her. Hele 20 fine ting og sager fra nogle af mine personlige favorit-webshops.

Det er en af de bedre, hvis jeg selv skal sige det og der er mange af tingene, som jeg ikke vil have noget imod at have hjemme i garderoben. Når det engang bliver forår, så kunne jeg godt se mig selv cykle rundt i den lyserøde jakke fra Monki (nummer 9). SÅ pæn jo.

Verdens bedste blazer

Og så får I lige et lille fredagstip, her til sidst. Verdens bedste blazer fra ARKET er nemlig kommet tilbage på webshoppen. Jeg fik selv fingrene i den sidste efterår og den er et af de der items, som jeg bruger igen og igen og som jeg for intet i verden vil undvære.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments