Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. & Other Stories 3. Monki 4. Monki 5. & Other Stories 6. Weekday 7. H&M 8. Monki 9. ARKET

Glædelig søndag, venner

Jeg håber at I har en dejlig weekend og at I får tiden til at gå med alt muligt andet, end at nyde kulturlivet. Sikke en skør tid, altså. Selv er jeg rejst hjem til Fyn, hvor jeg igen er gået i corona-eksil og sådan kommer resten af året nok til at se ud. Jeg får heldigvis det bedste ud af det og udnytter den bare og kolde natur, læser lidt bøger og fordyber mig.

Men for at holde fast i noget af det normale, så skal I naturligvis have en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Jeg har endnu engang været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Det var mange gode sager i denne omgang og selvom vinteren kun lige er begyndt, så kommer mange af de nye varer i fine lyse farver. Det er vel det, der på modesprog hedder pre-spring. Jeg vænner mig aldrig til, at der altid er byttet om på sæsonerne.

Men uanset hvad, så er det rart at kigge på noget andet end brunt og gråt og personligt har jeg kastet min kærlighed på den lysegule beret fra & Other Stories (nummer 5). Og nu hvor vi er i det lysegule, så bliver jeg også nødt til at fremhæve den smukke basisbluse fra ARKET (nummer 9). Jeg har den selv i den brune farve og derfor kan jeg skrive under på, at det er noget nær den perfekte basisbluse.

Ananas i egen juice

Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har nævnt min egen webshop, Windflower, herinde. Men coronaen har været en lille udfordring for den del af min business og det har været svært at få varer hjem. Derfor er der også ved at være udsolgt på mange produkter (så TAK TAK TAK til jer, der har støttet. Men der er stadig et lille lager af de nyeste print på toilettaskerne. Dog kun i de små størrelser. Men hvis I står og mangler en fin julegave, så kunne en lille Selena eller en Rihanna pouch altså være et godt bud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments