25 julegaver til veninden

25 julegaver til veninden 1

Reklamelinks: 1. ELLOS 2. Ferm Living 3. Unisef mandelgave 4. Atelier Aarhus 5. H&M Home 6. & Other Stories 7. Monki 8. Humdakin 9. ARKET home 10. & Other Stories 11. Humdakin 12. Rudolph care 13. Meyers 14. Aiayu 15. ELLOS 16. ARKET 17. Enamel 18. Monki 19. Yummi Hair 20. Enamel 21. & Other Stories 22. Monki 23. Nicolas Vahe 24. Ecooking 25. HAY

Manner altså. Hvilken mandag, det var i går, hva?

Og bare rolig, nu vil jeg ikke komme med en lang smøre om hvor frustrerende det hele er og hvor synd det er for os. Det ved vi vist også godt og vi ved jo også godt, at det er for det bedste i sidste ende.

Men oven på sådan en omgang, så tænkte jeg, at det ville være oplagt at diske op med noget lidt mere let og fordøjeligt herinde. Måske endda ligefrem noget rart. For corona eller ej, så nærmer julen sig og selvom den bliver noget anderledes for de fleste af os, så er det da et lille højdepunkt.

Igen i år har jeg meldt mig ud af gaveræset. Ganske enkelt fordi, jeg ikke ønsker mig noget som helst. Men flere af jer har spurgt om jeg ikke kunne diske op med en lille samling af julegaver til veninden. Selvfølgelig vil jeg det og jeg har faktisk samlet mere end 25 af slagsen.

I min research gik det også op for mig, at veninder må være de sjoveste at købe gaver til. Det er som om, at mulighederne næsten er uendelige og jeg faldt over så mange gode ting, at jeg faktisk fik lyst til at købe gaver til alle mine veninder.

I dagens udvalg er min personlige favorit nok den fra Unisef (nummer 3). Eller den er jo egentlig tænkt som en mandelgave, men det gør den ikke mindre fin. Her bliver alle pengene doneret til nogen, der virkelig har brug for dem og man får endda en lille sjov og underholdende leg med i pakken.

Til veninden, der har alt, vil den smukke fysisk kalender fra Atelier Aarhus (nummer 4) også være et godt bud. Jeg tror ikke at jeg kan komme i tanke om en, der ikke kan bruge sådan en og udover et virkelig fint layout, så er den også lavet med notessider med plads til mål, intentioner og planer.

25 julegaver til veninden 2

Blomsterworkshop

Men det aller bedste bud, til veninden, der har alt, vil næsten være et gavekort på en workshop hos Almeja Space. Her kan man lave de SMUKKESTE blomster ud af papir og endnu bedre er, at de holder for evigt. Jeg havde selv fornøjelsen til et event i sidste uge og har virkelig gået blod på tanden, for at lave flere.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments