Ugens bedste budgetfund

budgetfund

Reklamelinks: 1. Monki 2. & Other Stories 3. ARKET 4. Monki 5. Monki 6. H&M 7. & Other Stories 8. H&M 9. COS

Glædelig søndag, Venner

Og velkommen til denne uges gode budgetfund. Fuldstændig som den plejer at være. 9 fine ting og sager fra nogle af mine personlige favorit-webshops, som alle koster under 500 kr. En god blanding af behagelige, hyggelige og hjemme-venlige styles og så de lidt mere festlige af slagsen.

Er I min så heldige at have en enkelt julefrokost i ærmet i år? Det hører sig jo sjældenthederne til, her i 2020. Skulle det alligvel være tilfældet, så vil den smukke lilla bluse fra H&M (nummer 8) måske være et godt bud på en del af et fint outfit. I den lidt mindre festlige afdeling, er det også værd at fremhæve den fine stribede strik fra Monki (nummer 1). Selvom den er relativt simpel, så er jeg sikker på, at det vil være sådan en, man vil finde frem igen og igen. It just goes with everything, I ved.

Ugens bedste budgetfund 1
Reklamelink: Solbriller fra ASOS

Solen kommer til at skinne igen en dag

Lavsæsonen for solbriller er unægteligt på sit højeste, netop nu. Den gode nyhed er, at det ikke varer for evigt OG en sjælden gang imellem, kigger den jo også forbi. Derfor vil jeg mene, at der er belæg nok for at kigge lidt nærmere på de her fra solbriller fra ASOS, som tilmed kan erhverves for den pæne pris af 99 kr.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments