Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. ARKET 3. COS 4. Ganni 5. New Balance 6. H&M 7. H&M 8. & Other Stories 9. Monki 10. Pieces 11. H&M 12. H&M 13. Stine Goya 14. Monki 15. H&M 16. Ganni 17. Veja 18. Enamel 19. Only 20. ASOS

20 flotte webshop-favoritter

Velkommen til ugens webshop-favoritter. Jeg har igen været et lille smut ude på nogle af mine favorit webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg faldt over. Nu er vi jo kommet til den tid på året, hvor lysten til at hoppe i noget pænt, er på sit laveste. Sådan har jeg det i hvert fald. Måske er det også derfor, at jeg bor i mine cashmere-bukser og en sweatshirt 80% af tiden. Det kan noget, men jeg savner nu også de nemme sommerdage i blomstrede sommerkjoler. Den gode nyhed, at de kommer igen.

Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der sidder med de følelser og derfor har de også været udgangspunktet, da jeg samlede ind til sagens udvalg. Fine sager, der både er behagelige og praktiske. For hvem siger, at de ting ikke kan kombineres?

Der er naturligvis et par enkelte undtagelser. Man kan nok ikke ligefrem kalde den blomstrede kjole fra H&M (nummer 11) for homewear. Men den skulle alligvel med, fordi den simpelthen er så fin. På sådan en lidt ambivalent måde, for den tager også mine tanker direkte tilbage til min barndom, hvor jeg faktisk havde en magen til.

Webshop favourites 2
Reklamelink: Vest fra Ganni
Webshop favourites 3
Reklamelink: Vest Monki

Den lyserøde strikvest

Den skal ikke være en hemmelighed, at jeg har en voldsom svaghed for strikveste. Både når det kommer til dens praktiske funktion – altså at den varmer. Og den visuelle – den er vanvittig pæn og kan gøre noget godt for ethvert outfit. Her har jeg fundet to lyserøde af slagsen og hvis I spørger mig, er det en rigtig god og nem måde, at tilføre lidt glade farvertil en mørk tid.

Og nu hvor vi er ved kombinationen af det pæne og det praktiske, så bliver jeg også nødt til at fremhæve den her fleece fra The North Face. Virkelig praktisk, pæn og helt sikkert også varmt.

Webshop favourites 4
Fleece fra The North Face
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments