Ugens bedste budgetfund

Budgetfund

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Weekday 3. H&M 4. H&M 5. H&M 6. Monki 7. Noisy May 8. & Other Stories 9. Weekday

Glædelig weekend

Og velkommen til ugens omgang med de bedste budgetfund. En samling af de pæneste ting og sager, der findes ude på nogle af mine favorit-webshops. Alle til under 500 kr. naturligvis. Og alle forholdvis anvendelige, her i en tid, hvor det ikke handler så meget om pæne og festlige kjoler, men mere om behagelige styles.

Så er der naturligvis også dem, der opfylder begge krav. Bl.a blusen med den lille krave fra & Other Stories (nummer 1). Som desuden også findes i rød, hvis man skulle være på udkig efter en lille julebluse 😉

Der er selvfølgelig også de famøse sweatpants, som vist på alle måder har deres storhedstid her i 2020. Der er i hvert fald mange på markedet og mange pæne af slagsen. H&M har netop lanceret en fin version i noget, der godt kunne ligne en meget blød bomuldsblanding (nummer 3)

Et varmt weekendtip

Og nu hvor vi er ved gode fund, så vil jeg lige tippe om, at COS kører 30% på alle deres vinter-items netop nu. Det inkluderer også deres populære cashmere-serie. Jeg er selv den lykkelige ejer af tørklædet (og har været det i 10 år) og jeg ved næsten ikke hvad jeg skulle være uden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments