Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. ARKET 4. H&M 5. Pieces 6. ARKET 7. Monki 8. Monki 9. ARKET 10. Weekday 11. COS 12. Monki 13. H&M 14. ARKET 15. H&M 16. & Other Stories 17. ARKET 18. ARKET 19. ARKET 20. COS

Velkommen til ugens webshop favoritter

Jeg har endnu engang været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg faldt over. Hvis det ikke var 2020 med alt hvad det indebærer, så ville vi under normale omstændigheder været nået til den tid på året, hvor vi skulle til at kigge på kjoler til de kommende fester og julefrokoster. Den tager vi til næste år og holder os til de behagelige og hjemme-venlige styles.

Det er naturligvis også den slags, jeg har taget udgangspunkt i, da jeg samlede dagens udvalg. Hvad der normalt ville have været et par festlige sko, er blevet til hjemmesko. Heldigvis har ARKET lavet de fineste af slagsen (nummer 2).

Men hvis vi lige ser bord fra homewear og hjemmesko, så er jeg selv inde i en periode, hvor jeg har en lille hatte-fetish. Der går nærmest ikke en dag, hvor jeg ikke har min beret på og jeg kan da heller ikke løbe fra, at jeg overveje er udvide min samling med versionen fra & Other Stories (nummer 16).

Et par nye køb

Cashmere bukser

I går modtog jeg en lille pakke fra ARKET og den indeholdt bl.a de bukser, som jeg med sikkerhed kommer til at bo i, de næste par måneder. De blødeste og fineste cashmere-bukser, som er endnu pænere i virkeligheden, end på billedet.

Frakke-drømme

Nogle gange rammer de bare plet henne os ASOS og det har de gjort med denne fakke, som jeg klikkede hjem i sidste uge. Pt. er jeg dog spændt på, om jeg nogensinde kommer til at opleve den IRL, for Post Nord har mistet overblikket over min pakke og ingen ved hvor den er. Kryds lige fingre for at den dukker op snart, for jeg er sikker på, at vi kunne få en fin vinter sammen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments