Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. H&M 4. ARKET 5. & Other Stories 6. Monki 7. Monki 8. Weekday 9. Monki

Glædelig lørdag, venner

Så er det blevet weekend og jeg håber, at I har en god en af slagsen i ærmet? Hos mig bliver det en meget stille og rolig en. Faktisk så den ud til at blive kedelig, at jeg var sekunder fra at pakke min kuffert, og smutte til mit yndling escape-sted. Aka Fyn. Men jeg blev alligvel enig med mig selv om at blive på Nørrebro. Både for at spare mig selv for togrejsen og for at kunne nå nogle hængepartier herhjemme. Jeg har bl.a et kælderrum, der godt kunne trænge til lidt oprydning og et par veninder, jeg gerne vil se. Så sådan bliver det. Oprydning, lidt praktisk arbejde og hygge med mennesker jeg godt kan li. En sjov aften uden, havde bestemt ikke gjort mig noget, men altså…..#2020

Men nu skal det jo faktisk handle om denne uges samling af gode budgetfund. Jeg har igen været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg faldt over.

Ærligt, så god jeg godt snart hoppe i en pæn og festlig kjole (ale den her) men som I jo nok ved, så er tiden ikke ligefrem til den slags. Derfor har jeg også gjort mig umage for at finde ting, som faktisk giver mening at investere i, netop nu. F.eks et par meget behagelige bukser fra H&M (nummer 3) som er perfekte til hjemmehygge. Det samme kan man sige, om dem fra Monki (nummer 7).

Så bliver jeg næsten også nødt til at give den pink taske fra ARKET (nummer 2) et par ord med på vejen. Den er virkelig fin og den vil virkelig være perfekt til de julefrokoster, som vi ikke skal til. Dog tænker jeg også, at den vil være præcis den perfekte detalje, den kan tilføre lidt farve og glæde i en mørk tid. Eller bare til et mørkt efterårsoutfit.

Ugens bedste budgetfund 2

Smykker fra ARKET

I går lancerede ARKET deres helt nye smykke-kollektion og jeg var lige ved at få morgenkaffen galt i halsen, da jeg kiggede den igennem.

ALT er pænt og priserne er desuden også rigtig gode. Min personlige favorit er de her smukke hoops.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments