Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. J.W Andersson 3. Only 4. & Other Stories 5. Y.A.S 6. H&M 7. By Far 8. HVISK 9. H&M 10. Y.A.S 11. & Other Stories 12. & Other Stories 13. ARKET 14. H&M 15. Loreal 16. Stine A 17. Monki 18. ARKET 19. COS

Glædelig onsdag, venner

Og hjertens velkommen til denne uges webshop-favoritter. Som altid har jeg været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg faldt over. Hele 19 af slagsen er det blevet til. Det var en af de virtuelle shoppeture, hvor jeg skulle finde lidt ekstra disciplin frem, for ikke at falde i fælden.

Der er virkelig mange pæne ting derude lige nu. Særlig den slags items, som man har ekstra meget brug for, netop nu. Nærmere bestemt, varme, bløde og behagelige ting. Kan vi f.eks snakke lidt om den vamsede hoodie fra ARKET (nummer 1) som kunne være et godt bud på et key-item i den perfekte vintergarderobe. Og sådan en, som man vil ende med at bo i.

Jeg har også lige fået plads til min seneste beauty-favorit. En helt ny mascara fra L’Oréal (nummer 15) som jeg har brugt de seneste uger og som jeg kun kan anbefale på det aller varmeste. Hvis I er til fyldig og lange vipper, så skal I give den et skud. Den er helt genial og kræver kun et enkelt lag, for at opnå et perfekt resultat.

Den lille detalje

Jeg indrømmer gerne, at jeg skal gøre mig særlig umage lige for tiden, for at komme ud af mit behagelige tøj, der oftest består af sweatshirts eller en varm strik.

Men man kan jo heldigvis godt kombinere de to ting og derfor var det altså love at first sight, da jeg spottede den her skjorte hos & Other Stories. Kan vi blive enige om, at den vil gøre noget godt, under de fleste sweatshirts?

Jeans perfection

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker ARKET og størstedelen af min basisgarderobe kommer også derfra. For slet ikke at snakke om min jeans-samling. De laver verdens bedste jeans og den her nye model er helt on point. Både hvad angår model og vask.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments