Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. H&M 3. Weekday 4. Monki 5. Monki 6. Weekday 7. H&M 8. & Other Stories 9. H&M

Glædelig lørdag, venner

Jeg håber at I har fået en god start på weekenden. Trods de kedelige omstændigheder med de nye restriktioner. Jeg var en af de få, som ikke sad foran skærmen kl. 18.30 i går til dagens pressemøde og derfor tror jeg måske heller ikke at jeg har forstået alvoren helt. Hvis det giver mening? Jeg tænker at det nok skal komme og så handler det vist bare om at tage ja-hatten på, den kommende tid.

Men ikke mere corona-snak herinde i denne omgang. Lad os hellere snakke lidt om denne uges bedste budgetfund, som jeg lige har brugt min lørdag formiddag på at samle. Hele ni fine og flotte ting fra nogle af mine personlige webshops, som alle koster under 500 kr.

Jeg overvejede ellers at bryde reglerne lidt, da jeg spottede den her vidunderlige strik henne hos & Other Stories. Av hvor er den cute og hermed strøget direkte ind på min ønskeliste.

Ugens bedste budgetfund 3

De perfekt mom jeans

Vi har vel alle fores foretrukne jeans-model og min er uden tvivl mom-jeans. De deler uden tvivl vandene, men jeg er en af dem, som både synes at de er pæne og behagelige på samme tid. De her fra weekday er spot-on og jeg elsker når de bliver stylet med den sorte blazer.

Støvlesæson

Ja, det er i sandhed blevet støvlesæson og jeg har bemærket, at H&M disker op med det ene pæne par efter det andet. De bliver til gengæld også udsolgt på nul komma fem. Men de her er netop landet og elsker elsker deres klassiske og helt simple look.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments