Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. & Other Stories 3. Monki 4. H&M 5. Monki 6. H&M 7. ARKET 8. ARKET 9. ASOS

Glædelig lørdag, venner 🖤

Og selvfølgelig hjertens velkommen til ugens omgang med gode budgetfund. Som altid har jeg været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager jeg faldt over – alle til under 500 kr. naturligvis.

Jeg har set mig særlig varm (hæhæ) på den der fine halsvarmer i 100% cashmere fra H&M (nummer 6). Egentlig havde jeg udset mig en lignende version fra ARKET, men den blev udsolgt før temperaturerne faldt. Det vidner måske om, at det er en ret genial opfindelse og når man er født som en frossenpind (som undertegnede) så er alt, hvad der kan varme og samtidig se pænt ud, en genial opfindelse.

Og nu hvor vi er ved geniale og varme opfindelser, så kommer jeg næsten heller ikke udenom at nævne den simple og stramme grå uldtrøje fra ARKET (nummer 7). Den ser bestemt ikke ud af meget, men det er med sikkerhed sådan en, der vil være genial at have i en vintergarderobe. Jeg har selv et par stykker i samme stil – dog fra COS og kan derfor skrive under på, at det er sådan en, der bliver hevet frem igen og igen. Den kan bruges i sit eget fine format, under en t-shirt, under en sweatshirt, en blazer eller hvad man nu har lyst til.

In the details

Min ultimative favorit i samlingen er dog denne skjorte fra & Other Stories. Både fordi jeg har en evig svaghed for hvide skjorter med store kraver, men bestemt også fordi detaljerne ikke er til at stå for. Særligt de små blomster-knapper.

Bukse-perfection

Det er sikkert og vist: jeg får en kæmpe bukse-krise hver gang vi går ind i efteråret og sæsonen for shorts og nederdele er slut. Jeg er forholdsvis kræsen, på den front og ender ofte med at have 2-3 par, som jeg bor i hele vinteren. Sådan bliver det nok igen i år og det her par fra Monki kunne være et godt eksempel på hvordan sådan et par favoritter kunne se ud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments