Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1
Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ASOS 3. Monki 4. ARKET 5. & Other Stories 6. Monki 7. ASOS 8. Monki 9. H&M

Ugens budgetfavoritter

Glædelig lørdag alle zuzsammen 🖤 Eller måske endda glædelig efterårsferie. Mon ikke der sidder et par stykker af jer, der er så heldige at kunne holde sådan en? Om ikke andet, så håber jeg, at I har en god weekend foran jer, men rare planer.

Min bliver sådan en forholdsvis stille og rolig en af slagsen. I går stod den på drinks, pizza og hygge med veninder, men fordi #corona, lå jeg under dynen kl. 22.30. I dag står den på familiehygge og i morgen skal det bare være søndag inklusiv en lille biograftur. Noget jeg ikke har gjort siden lockdown.

Men nok om det, for jeg er selvfølgelig også klar med ugens omgang af gode budgetfund. Som altid har jeg været ude på nogle af mine personlige favorit webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg fald over. Selvfølgelig alle til under 500 kr.

Den fineste strikvest

En af mine personlige favoritter, er den her fine fine strikvest fra Monki. Nu er det selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at jeg har en voldsom svaghed for strikveste

Men den her har altså nogle virkelig fine detaljer og jeg elsker jeg måden, de har stylet den på, på billederne her.

Perfekte basisbluser

Og så er der de her fantatiske basisbluser fra ARKET. Det er jo ikke fordi der er noget vildt, crazy og nyskabende over dem. De er base helt klassiske og perfekte. Præcis som basisbluser jo skal være. Og snakker man gode basisfund, så kommer man nok ikke udenom at nævne ARKET. De står i hvert fald bag størstedelen af den samling, jeg har herhjemme. Den her bluse skal jeg helt sikkert have et nærmere kig på og prisen kan man bestemt heller ikke klage over.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments