WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. ARKET 3. H&M 4. & Other Stories 5. Monki 6. ARKET 7. COS 8. Vila 9. Monki 10. Monki 11. Nilens Jord 12. Only 13. Monki 14. ARKET 15. Enamel 16. ARKET 17. & Other Stories 18. Oh by Kopenhagen Fur 19. H&M

Glædelig mandag, venner 🖤

Og velkommen til ugens omgang af lækre webshop-favoritter. Faktisk også den første version, her på den nye blog. Og bare rolig, det skal jeg nok lade være med at skrive, hver gang jeg udgiver et nyt indlæg, i den kommende tid 😂 Jeg har ærligt talt bare SÅ meget optur over mit nye online hjem. Det føltes simpelthen SÅ skønt at kunne starte på en frisk. Det kan næsten sammenlignes lidt med at flytte i det virkelige liv.

I sidste uge var der jo voldsomt stille herinde, fordi jeg lå i et gigantisk flytterod og derfor blev I også snydt for den uges webshop-favoritter. Det har også gjort, at jeg nærmest ikke har haft tid til at kigge forbi en eneste af dem (altså webshops) og derfor var det ekstra interessant, da jeg skulle kaste mig ud i research til dagens collage.

Hvis jeg slev skal sige det, så synes jeg da også, at jeg har fået samlet en håndfuld ganske fine sager. Hele 19 af slagsen, som mere eller mindre alle, meget gerne måtte flytte ind hos mig. Særlig er jeg ganske imponeret over de to par støvler fra Monki (nummer 5 og nummer 13). I det hele taget synes jeg, at Monki gør det rigtig godt på sko-fronten lige for tiden og priserne, kan man jo heller ikke sætte en finger på 🖤

Et par øvrige favoritter

Reklame ・Elsker den her taske fra Oh By Kopenhagen Fur, som jeg også er så heldig at have hjemme i min egen samling. Huske også, at I får 30% henne på hele deres webshop med koden Miekirstinequist helt frem til d. 1 November

Og mens jeg sidder og skriver alt det her, sidder jeg også og venter i spænding på en pakke fra ARKET, der bl.a indeholder de her flotte bukser og den fine hat. Begge ting, helt sikkert bliver efteårs-favoritter. Men vigtigst af alt, også de seje loafers, som jeg har vist flere gange herinde.

Kan I have en smuk mandag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments