I FEBRUAR SKAL JEG

Så nåede vi sørme den sidste dag i Januar. Årets længste måned. Eller sådan føles det i hvert fald. Jeg skal endda slet ikke klage, for jeg var jo så heldig at få den del lidt op med en rejse til Thailand. I morgen skriver i Februar og selvom de kloge siger, at det kan blive årets koldeste måned, så holder jeg alligvel ualmindelig meget af Februar.

Lyset begynder så småt at vende tilbage og de første forårstegn begynder at vise sig. Det er en måned, som har en skøn friskhed over sig og sådan har jeg altid haft den med den.

I år har jeg også et ganske godt program for de kommende fire uger, hvis jeg selv skal sige det. Der kommer nye film, nyt musik og nye udstillinger. Jeg skal på en rejse, som jeg har ville på i flere år og så skal jeg i den grad udnytte, at min arbejdsmotivation og lyst til at udvikle mig, er højere, end den har været i rigtig rigtig lang tid. Endnu en ting, som jeg kan takke min coach for.

I Februar skal jeg..

I FEBRUAR SKAL JEG 1Februar sidste år, hvor jeg havde fornøjelsen af at opleve årets første forårsdag i Belgien 

• Starte måneden med at holde middag for seks skønne veninder. Ikke fordi der er noget der skal fejres eller noget i den dur. Bare fordi. Og fordi jeg gerne vil samle en håndfuld af de skønneste mennesker, jeg kender.

• Sælge ud af garderoben til Trendsales Market i Nørrebrohallen på søndag. Det synes jeg selvfølgelig, at I skal komme et smut forbi.

• Helt sikkert et smut i biografen og se den nye KLOVN-film. Ja, jeg er en af dem, der stadig synes, at det er hylende morsomt.

• Jeg skal helt sikkert også have mig en Netflix-dag med den nye Taylor Swift-dokumentar, Miss Americana.

• Lytte til det nye Justin Bieber-album, når det udkommer. Nu har jeg snart ventet i 4 år og jeg har store forventninger. Jeg vil evigt og altid være en ægte Belieber.

• Forhåbentlig modtage en håndfuld nye varer, som jeg har bestilt hjem til Windflower. De skulle vist nok være lige på trapperne og jeg glæder mig som et lille barn til at modtage dem.

• Til Goa. Yep. Tidligere på ugen teasede jeg jo lidt for, at jeg havde et nyt eventyr i sigte og det bliver to uger på den vestindiske kyst, sammen med min barndomsveninde. Lige nu er vi i fuld sving med at researche på hvor vi skal bosætte os og hvilke steder vi skal besøge. Hvis nogen af jer har været der og ligger inde med et godt tip eller to, så bliver de modtaget med kyshånd.

• Muligvis opleve den der første og magiske forårsdag. Fingers crossed.

• Et smut forbi SMK og se den helt nye Anna Ancher-udstilling. Den ser jo alt for pæn ud og nu hvor jeg har investeret i et årskort, har jeg også tænkt mig at besøge den flere gange.

Lad mig endelig vide, hvad I har på programmet for den kommende måned? Måske vi kan inspirere hinanden lidt 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments