10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 1Reklame • En lille sund i går, hvor jeg faktisk havde andet end nattøj på. Strikken er fra Second Female.

• Kan jeg tage til møde i mit grå homewear-sæt? Jeg ved ikke med jer, men lige for tiden er det det eneste jeg har lyst til at tage på og det føles næsten som et projekt, hvis jeg skal hoppe i jeans eller anden normal beklædning.

• At dømme ud fra mængden af folk på strøget og antallet af pakker i min lokale kiosk, er jeg endnu mere glad for, at jeg har meldt mig ud af julegaverne i år. Det er i øvrigt første år, at jeg tager den beslutning og jeg tror (og håber) at det kommer til at føles lige så rigtigt, når vi kommer til d. 24.

• Jeg skal selvfølgelig heller ikke tænke på at lave ønskelister i år, men hvis jeg skulle, var den her badekåbe i det blødeste bæredygtige materiale helt sikkert kommet på.

• Om kun fem dage vender lyset og vi går mod lysere tider. Hvis det ikke er en opturs-tanke, så ved jeg ikke hvad det er. Og for lige at toppe den, så er eftermiddagen faktisk blevet en lille bitte smule længere allerede.

• Skal jeg bestille de samme toilettasker til Windflower eller skal jeg bestille nye print? Eller skal jeg satse på nogle helt andre produkter? Der er næsten udsolgt derhenne og der er rimelig mange beslutninger, der skal tages og lige på dèt punkt, er det lidt frustrerende at være alene om en forretning. En sparringspartner ville falde på et tørt sted, lige nu.

• “Genial idè” da der kom en lille forespørgsel på et dybegående indlæg, der fortæller om den første tid med Windflower. Hvordan det egentlig går? Hvad har været de største udfordringer? Hvad er gået godt? Hvad er gået skidt? og hvilke erfaringer har jeg fået med mig. Coming up.

• “Natten til Lørdag# på DR3. Av, den er vild og gik på mange måder lige i hjertet på mig og satte mig direkte tilbage i min gymnasietid, med alle de følelser, der følger med. Kort fortalt er det en miniserie i tre afsnit, der fortæller den samme historie, men fra tre forskellige perspektiver (i bedste The Affair-stil). Har I set den? Og hvad synes I?

• Vi skriver d. 17 December og jeg har endnu ikke drukket så meget som et eneste glas gløgg. Bliver det mon overhovedet jul i år? En eneste æbleskive er det heller ikke blevet til, men det har jeg heller ikke det fjerneste i mod – jeg har aldrig helt forstået hypen.

• Hurra for 1813 hvor jeg havde min debut hos i weekenden. Efter tre dage med svimmelhed der blev værre og værre og til sidst var så slem, at jeg ikke kunne gå lige. Den søde sygeplejerske spurgte ind til mine tendenser og da jeg kunne fortælle, at jeg både havde dykket, fløjet og haft ondt i øret inden for den seneste uge, kunne hun hurtigt konkludere, at jeg åbentbart have øresten. Hun gav mig et par simple øvelser, som jeg brugte 10 minutter på at lave. Det forsvandt med det samme og jeg har ikke mærket noget siden.

• Reklamelink: Drømme-strikken er landet henne hos & Other Stories. Alt for pæn, jo.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments