10 TANKER FRA DE SIDSTE PAR DAGE

10 TANKER FRA DE SIDSTE PAR DAGE 1“Hej sol” Uanset en af ugens bedste tanker. Billedet er fra i søndags, på en lille bjergtop i Libanon

• November KAN faktisk også noget. Som jeg også fortalte henne på Instagram i går, så har jeg besluttet mig for at fokusere på de gode ting, som der er ved de korte, kolde, våde og mørke dage. Om sommeren kan jeg f.eks hurtigt få dårlig samvittighed, hvis jeg tager en aften med Netflix me-time. Pt. følger jeg ikke, at jeg går glip af det helt store og det der med at hygge og blive hjemme aften efter aften, kan altså også noget.

•  Hvornår blev Black Friday pludselig til Black Week?

• Og speaking of Black Friday, så bringer den nok et dilemma frem i de fleste (inkl undertegnede). På den ene side vil man gerne tage afstand fra overforbrug og unødvendige køb og dermed boykotte hele molevitten, men på den anden side, er det jo en oplagt mulighed for at spare penge på noget, som man rent faktisk står og mangler og har tænkt sig at købe alligevel.

• Jeg gad virkelig godt læse den bog om Nicklas Bendtner, jeg har bare virkelig ikke lyst til at have den stående i min bogsamling. Please sig, at jeg ikke er den eneste dem de tanker.

• Life goal på godt ondt, da jeg en sen aftentime sad og dykkede ned i Susicruzz’s Instagramprofil. Hun har gjort det, som mange nok, i ny og næ, drømmer om at gøre. Tjekket ud af alt det faste i hverdagen, solgt alle sine dyre tasker og købt en van, som hun har brugt 3 år på at rejse rundt i verden i. Det må være den vildeste rodløse følelse, men også en oplevelse og en tid, som hun vil være evigt taknemmelig over.

• Reklamelinks: Den bluse er endnu pænere i virkeligheden de her bukser kunne jeg bo i – da jeg aflagde et besøg hos Gina Tricot i går (der kommer i øvrigt en lille prøverums-session op senere)

• Verdens bedste film, Call Me By Your Name, er kommet på Netflix og lige nu er mit største problem at finde et godt tidspunkt at gense den. Sidst græd jeg i flere dage efter.

• Mænd. Jeg bliver aldrig klog på dem.

• Hvorfor dufter flymad ligeså godt som McDonalds?

• ENDELIG er der andre, der siger det samme, som jeg har tænkt i flere måneder. Jeg hader den sang. #pardonmyfrench

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments