10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 1Reklamelinks: Strik: Stella Nova (gave) Jeans: Weekday Sneaksers: Nike P 6000

• Breaking bad-filmen (som jeg i øvrigt har glædet mig til at se i et halvt år) var godt nok en skuffelse uden lige. Det er måske noget af det mest ligegyldige, jeg længe har set.

• Singels Day? Hvordan kom den pludselig ind fra højre og overtog samtlige webshops?

• Jeg SKAL til at dyrke landets mange vidunderlige museer noget mere. I onsdags var på SMK for første gang i hvad der føles som evigheder, hvor jeg bl.a så Guldalder-udstillingen. Jeg elsker alt ved det. Stemningen, roen og muligheden for at fordybe sig i noget, man ellers aldrig ville have dykket ned i. Jeg købte tilmed et årskort, så nu er jeg også tvunget til at komme afsted igen.

• Ordet e-boks-angst burde stå i den danske ordbog, for jeg tror at vi er en del, der lider af det. At vågne op til en mail fra e-boks er muligvis den værste start på dagen man kan give mig.

• og HVEM har i øvrigt bestemt, at e-boks meddelelser altid skal landet kl. midt om natten? Igen, så er breve fra SKAT, regionerne eller andre offentlig instanser altså lidt nemmere at håndtere, når man lige har fået en kop kaffe og et bad.

• Pt. har jeg udelukkende lyst til at hoppe i behageligt, blødt og varmt homewear (lidt ala det her fra Gina Tricot) og jeg skal virkelig tage mig sammen for at hoppe i noget smart og forlade min lejlighed #november.

• SÅ kom dagen, hvor Instagram begyndte at skjule likes. En ting, som vist virkelig deler vandende. Personligt kan jeg ikke se hvad dårligt der skal komme ud af det og kan egentlig godt lide tanken. Hvad synes I?

• Reklamelink: Og så lavede Arket lige sæsonens pæneste støvler.

• Hvor er det godt at rejse hen alene? Jeg trænger snart til et nye lille solo-eventyr, men har svært ved at gennemskue hvor det er oplagt at tage hen. Bali og USA er krydset af. Australien frister, men det distancen og økonomien holder mig tilbage.

Jule-sweaters! Jeg kommer aldrig til at forstå det. Den her version kan jeg måske se en lille smule mening med.

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments