10 TANKER FRA DE SIDSTE PAR DAGE

10 TANKER FRA DE SIDSTE PAR DAGE 1

● Øen på DR! Et helt genialt program. Jeg har slugt begge afsnit råt og vil gå så langt som at kalde det en perfekt kombination af reality og noget, der giver stof til eftertanke og sætter tankerne igang.

● Og nu hvor vi er ved gode programmer på DR – De riges by. Har I set det? Kort fortalt handler det om det københavnske boligmarked og det mareridt det kan være at begive sig ud på det. I første afsnit fortæller de om hvordan en amerikansk kapitalfont opkøber alle lejeboliger, sætter dem i stand og fordobler huslejen. Det er vildt og tankevækkende og får mig til at være endnu mere taknemmelig over, at jeg kom igennem nåleøjet med min nye lejlighed. Flytter aldrig herfra 😂

● Reklamelink: De her bukser fra Gina Tricot ser så behagelige (og pæne ud) at jeg skal anstrenge mig for ikke at klikke dem hjem. Nu befinder vi os selvfølgelig også i højsæsonen for hyggetøj og homewear.

● Måske er det sidste gang, at vi er gået fra sommer til vintertid og jeg håber så enderligt, at det er sådan det bliver. Faktisk kan jeg kun se fordele ved at indføre permanent sommertid. Det bliver ikke mørkt kl. 15 i vintermånederne OG vi vil spare en hulens masse strøm og energi.

● Og lad os lige blive lidt ved det med lys, for det er noget af det jeg stadig mangler i mit nye hjem. Nærmere bestemt mangler jeg loftlamper i gang, køkken og soveværelse og de pæne af slagsen hænger altså ikke på træerne. Jeg er på intensiv jagt og jeg skal meget gerne have det klaret inden weekenden. Pt. er det meget begrænset hvad jeg kan se efter kl. 16. Lige nu gennemsøger jeg DBA for at finde den her i hvid, men der har endnu ikke været held.

● Alle burde læse Emily’s indlæg om takt og tone: Pas din egen næringsvej. Hun sætter ord på en masse frustrationer, jeg selv har haft i flere år og kunne ikke have sagt det bedre selv.

● Mine negle flækker helt vildt lige for tiden. Det sker næsten altid på denne tid af året, men det gør det ikke mindre irriterende. Jeg spurgte efter gode råd i min story i går og I kom med mange gode bud. Men den slags kan man ikke få nok af, så hit me endelig up, hvis I kender til et vidundermiddel.

● Den nye Iphone-opdatering er genial. Mest af alt fordi man kan lave sig selv som en emoji. Tror allerede at jeg har sendt 50 afsted.

● Reklamelink: Jeg glæder mig vanvittigt meget til at modtage min nye duft fra Svenske Sniph. Et genialt koncept, som jeg netop har skrevet mig op til og ganske kort går det ud på, at man tager en hurtig test, hvor man fortæller lidt om sine præferencer og bl.a fortæller om sin yndlingsduft (min er Dyredo’s 1996) og herefter får man tilsendt en ny duft hver måned, som er udvalgt ud fra de kriterier, som man har opgivet. SMART.

● As we speak, har jeg ikke været uden for landet grænser i tre måneder. Det er rekorden inden for de seneste par år og det har faktisk været overraskende rart. Jeg har til gengæld også nået flere ting end jeg plejer og nydt at have en fast rytme og hverdag. Meeeeen… jeg glæder mig også til de eventyr der venter i næste måned.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments