10 TING JEG HAR OPTUR OVER LIGE NU

10 TING JEG HAR OPTUR OVER LIGE NU 1Smukke efterårsfarver i Hareskoven i går iført blomsterkjole fra Pieces

● Efterår i naturen. Det kan godt være, at det regner alt for meget og alt det der, men hold.nu.op hvor er der smukt derude lige nu. Intet slår en gåtur i skoven eller en løbetur langs søerne. Det skulle da lige være en forårsdag i Maj, men ellers ikke.

● At jeg lige har booket billetter til mit yndlingssted i hele verden; SRI LANKA. Der er allerede afgang i næste måned og ikke nok med, at et november-escape i sig selv er vidunderligt og at vi har booket det lækreste hotel, så glæder jeg mig til at vise min mor det land, der tog mit hjerte med storm.

● Reklamelink:  Min geniale jakke fra ARKET, som har vist sig at være efterårets bedste investering. Den er let som en fjer, holder modvind ude, passer til det meste og er samtidig pæn.

Handyhand.dk! Platformen, der har gjort hele min flytte proces så.meget.nemmere. Jeg har endda fundet mig en ny fast håndværker, som både er fleksibel og billig. Hver gang der skal sættes en hylde op eller et spejl op skriver jeg til ham og så kommer han forbi på nul komma fem.

Min nye køkkenreol (som min håndværker var forbi og sætte op i fredags). Jeg har gennemsøgt et hav af genbrugsbutikker for at finde et (billigere) alternativ, men mine tanker blev ved med at vende tilbage til HAY’s version. Så må det næsten være fordi det er helt rigtigt.

● Den nye Metro. Ja, jeg har vist nævnt det er par gange herinde, men den er altså også bare optur. Det gør det bare SÅ meget nemmere at tage på tværs af byen i styrtende regn.

● Græskarsæson! Need I say more?

Den her meme. Jeg kan genkende alt.

● At jeg har en frisør til i næste uge. Hold nu op hvor har jeg været meget frem og tilbage på hårfronten, de seneste uger. Skal det være kort? Eller skal det være langt? Jeg har skiftet mening hvert andet sekund og for et par dage siden, besluttede jeg mig for at søge hjælp i min story på Instagram. Her stemte godt og vel 60% for det korte, så jeg tror måske også, at det er den vej, jeg ender med at gå.

● At der snart sker lidt mere og nyt henne hos Windflower. Faktisk bare det det, der var udgangspunktet dengang det hele begyndte og jeg glæder mig virkelig til at dele det med jer.

10 TING JEG HAR OPTUR OVER LIGE NU 2Reklamelink: Yndlingsjakken fra ARKET

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments