10 TING JEG IKKE FORSTÅR

10 TING JEG IKKE FORSTÅR 1

• Hvem jeg har fornærmet, eller hvad jeg har gjort, for min seneste måneds historiske dårlige vejrkarma. Regn på hele min Bornholmertur, de to gange jeg har været til udendørsloppemarked, på Heartland og senest i Sverige, hvor jeg skulle sove i telt og hvor udsigterne ellers havde set så fine ud. Lige indtil den dag vi skulle afsted. I dag, hvor jeg skulle gøre hele min lejlighed rent og sidde foran computeren, ja, der har vi selvfølgelig årets varmeste dag #firstworldproblems.

• Reklamelinks: Hurtigbrillen. I ved, lidt ala den her og den her. Eller faktisk synes jeg, at både Caroline og Cathrine kan worke dem ret godt. Men hvordan de rent faktisk er blevet så populære, at flere brands laver dem – det forstår jeg simpelthen ikke.

• Hvorfor det altid tager en evighed før dørene bliver åbnet på et fly.

• At alle folk i et fly rejser sig op i det sekund bling-tonen til sikkerhedsbæltet lyder, når alle også ved, at det tager 100 år før dørene åbner.

• Hvordan Stram Kurs kan stille op til folketinget, når hele deres partiprogram er bygget på, at alle muslimer skal forlade landet. Uanset hvad man spørger dem om, så er det muslimernes skyld. Problemer på sygehusene, i institutionerne, i trafikken. Alt sammen muslimernes skyld 🤔

• Hvordan det kan lade sig gøre, at man – forholdsvis ofte – kører forbi et stort lyskryds midt i byen, hvor lysene pludselig er gået ud. Selvfølgelig kan den slags ske, men jeg synes faktisk at det sker forholdsvis ofte og det kan jo skabe et gigantisk kaos og det, der er endnu værre.

• Mediernes konstante fokusering på rekorder. Vi slår jo den ene efter den anden. I dag har vi f. eks den varmeste valgdag nogensinde. I morgen er det sikkert den varmeste dag tre uger efter årets femte fuldmåne.

• Instagrams Algoritme. Er der egentlig nogen der forstår den?

• Hvorfor folkeafstemninger ikke foregår online, når alt andet offentligt efterhånden gør? Ikke at jeg har det fjerneste imod at gå over og sætte mit kryds og der er da også noget særligt over at gøre det på den old school måde. Jeg er dog helt sikker på, at der findes en rigtig god forklaring et sted og mon ikke at det har noget at gøre med sikkerhed og teknik 🙂

• De folk, der bor i lejlighed og delervaskekælder med hele opgang som gang på gang tror at det er okay lige at snuppe 10 minutter af den næste i køens tid.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments