10 TING JEG HAR OPTUR OVER FOR TIDEN

10 TING JEG HAR OPTUR OVER FOR TIDEN 1Synet der møder mig, når jeg forlader min lejlighed i disse dag. Svært ikke at have optur over.

● Jer og alt den kærlighed i viste i det her indlæg. Det er vidunderligt at opleve hvor meget kærlighed der rent faktisk kan vises på nettet. Især i en tid, hvor en den ubehagelige tone på medier som Jodel og andre steder, fylder alt for meget.

● Forår, vejret, lyserøde træer, bøgetræer duften af nyfalden regn og alt hvad man eller møder, når man bevæger sig ud fra en dør i disse dage.

● Weekender i København uden de store planer. Dem har jeg haft en del af, i løbet af de sidste par måneder. Før i tiden var en fri weekend noget nær det værste jeg vidste og jeg var SÅ bange for at komme til at føle mig alene og ensom. Nu elsker jeg dem og får virkelig udnyttet fritiden, får slappet af og bliver ladt op.

● Reklamelinks: Platform-sandaler. Man kan efterhånden spotte dem mange steder og jeg synes at de er SÅ seje. Lige nu overvejer jeg at klikke dem her fra ASOS hjem. Aller helst vil jeg gerne have Prada’s version, men det er også et lidt andet budget vi er ude i.

● Reklamelink: De hypede og overeksponerede pasltelfarvede kasser fra Aykasa. Ja, de er over alt. Både i virkeligheden og på Instagram og også hjemme i min lejlighed. Til gengæld har de også være årsagen til, at jeg endelig har fået sat hele min garderobe i system og jeg elsker det.

● Gomadressing. Tror jeg kunne spise det på alle mine måltider. Måske ikke min yoghurt. Men ellers…

● Reklamelinks: Det vanvittigt smukke print fra Resumè’s nuværende kollektion. Mine øjne kan slet ikke få nok at at kigge på det og jeg er SÅ glad for, at jeg har fået fingre i bukserne.

● At jeg skal opleve Bornholm for første gang i mit liv om et par uger. Yes, der findes faktisk nogen, som aldrig har været der.

● Curlingklubben på P3. I starten synes jeg, at det var på grænsen af irriterende, men pludselig er jeg blevet så vild med det, at jeg nærmest planlægger at min hjemmekontors-tid skal ligge mellem 14 og 16 så jeg kan lytte til det.

● The Act på HBO!! Har I set den? Den omhandler en af de vildeste sager i USA og er bare så flot og gennemført i sin æstetik.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments