FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Hola chicas og rigtig glædelig fredag 🖤

I skal selvfølgelig ikke snydes for en lille fredagshilsen, selvom jeg stadig befinder mig i de varme omgivet af palmer, saltvand og frisk frugt. Men det synger desværre på sidste vers og i dag er vores sidste “rigtige” dag hernede. I morgen (sent aften) går turen mod lufthavnen og hjem mod Danmark, kulde, vinter og hverdag. Der er en lille (mini lille) del af mig, der glæder sig til lidt hverdag og struktur, mens en anden del af mig, slet ikke kan overskue at skulle tilbage til vinteren. Men når man rejser på den her tid af året er det heldigvis altid en stor fornøjelse at komme hjem og se hvor meget, der rent faktisk er sket med lyset og hvordan de små forårstegn begynder at vise sig.

Stella Nova KjoleKjole fra Stella Nova

Jeg er helt off på situationen derhjemme – både hvad angår mine kollegaer, mine venner, min familie og nyheder. Selvom jeg har 3 Like Home og fri dataroaming, så er forbindelsen ikke den bedste og det har gjort det svært at holde sig opdateret. Selvom det kan virke en anelse frustrerende, når man står i situationen, så er jeg sikker på, at sådan en lidt ufrivillig detox, kan føre noget godt med sig. Jeg havde jo lidt af den samme oplevelse, da jeg var i Mexico tilbage i efteråret og der viste sådan en lille pause sig at være alt hvad jeg havde brug for.

Dagen i dag skal vi bare bruge på at suge det sidste til os, spise en is, drikke et par lokale øl og måske feste lidt. Sidstnævnte har der ikke været specielt meget af på vores. Mest af alt fordi jeg har kæmpet lidt med et skrantende helbred og har haft brug for mere søvn, end jeg længe har prøvet. Enkelte dage er jeg gået koldt ved 21-tiden og har sove omkring 11 timer. Det er altså lidt skørt, når man er sådan en, der snildt kan klare sig med 6 timer i dagligdagen.

Og nårh jo! Der er selvfølgelig en lækker lille materiel grund til, at jeg rent faktisk glæder mig til at komme hjem til Nørrebro. I går besluttede jeg mig nemlig for at klikke en af de By Far-tasker (som jeg har snakket om så mange gange herinde) hjem. Man kan vel kalde det for en lille Valentines gave fra mig til mig. Jeg kan se at den allerede bliver leveret i dag så mon ikke at en tur ned til den lokale pakkeboks bliver noget af det første jeg gør, når jeg er tilbage på søndag 🙂


Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Har I mon vinterferie? Skal I bare slappe? Se X Factor? Feste? Eller noget helt andet. Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige en lille håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● På Søndags er der Veras Marked i Nørrebrohallen. Jeg var med i sidste måned  og det var en succes uden lige.

● Bruge lidt tid på at beundre Ariana Grande for hendes Girlpower og I dont give a shit-attitude.

● Mangler I inspiration på madfronten, så kunne en Burrata-pizza måske være løsningen?

● Bruge et par timer med Busy Girl-podcast og få en masse inspiration fra en håndfuld seje damer, som både fortæller om de forskellige op og nedture i deres karrierer.

● Drømmer I også om sol og palmer, så kan man faktisk komme på cruise i Caribien til den laveste pris, jeg har nogensinde har set. Jeg har altid selv haft lidt af en drøm om at komme på sådan et, selvom der også er en del af mig, som med sikkerhed vil hade alt ved det 😂

RIGTIG GOD WEEKEND DERUDE 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments