ER DET BARE MIG, ELLER..

ER DET BARE MIG, ELLER.. 1

● Har i det også som om at det er d. 53’ende Januar? Jul og nytår føles i hvert fald som evigheder væk i min verden!!!

● Er det ikke mere reglen end undtagelsen, at varerne i Netto’s spot-afdeling altid går ind til noget andet, end det der står på hylderne. Hvis man altså overhovedet har været så heldig at finde en pris.

● Skal Gina Tricot ikke slappe liiiiidt af med prisen på den her jakke. Også selvom den virkelig er pæn. (reklamelink)

● Stalker I også altid samtlige sociale medier og alle punkter på menuen, når I skal ud og spise på en ny restaurant? Selv ved jeg næsten altid hvad jeg skal have inden jeg kommer 😂

● Er de der ventemelodier der bliver spiller, når man sidder i telefonkø noget af det mest latterlige? Enten er melodien i sig selv vanvittig irriterende, eller også spiller de Lukas Gram (eller noget i den dur) i en kvalitet, der er så dårlig, at man nærmest hellere vel lytte til en bib-tone.

● Får I også altid lidt af et chok, når I opdager, at nogen der har opnået noget stort eller udrettet noget vildt, er yngre end jer?? Det er jo kun de voksne, som kan den slags.

● Og får I også et ligeså stor chok, når I opdager, at ham eller hente, der gik en klasse eller to under jer i gymnasiet, faktisk også er blevet voksen?

● Kan det virke som et kæmpe projekt, hvis man skal returnere noget man har bestilt online? Sådan har jeg det i hvert fald og spørg mig ikke hvorfor, det er jo vitterligt ret simpelt. Lige nu ligger den her flotte kjole, som desværre er alt for stor og venter på at skulle tilbage og jeg har oprigtigt svært ved at tage mig sammen til det.

● Researcher I også altid som gale efter en rabatkode til ASOS, inden I skal ligge en bestilling? De er der jo SÅ tit, men bare aldrig når man skal bruge dem!!

● Får I også the creeps når der tikker en mail ind, der fortæller at der er et nyt brev i e-boksen?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments