KAN VI TALE LIDT OM #44

KAN VI TALE LIDT OM #44 1

● Den nyeste single fra Ariana Grande! Den bliver bedre og bedre for hver gang man lytter til den. Teksten er på grænsen til for meget, men også virkelig grineren og ekstra. Stilen i videoen er proppet med pink, pels og diamanter og normalt er jeg på ingen måde er til den slags, men nu er jeg pludselig blevet i tvivl.

● At sne bare lidt federe når man bor i naturen end når man bor i byen? #gånuvæk

● Hvor flot – altså virkelig flot – Caroline Wozniacki er i det her interview med selveste US Vogue

● Hvor mærkeligt det er, at folk i amerikanske film og serier ALDRIG siger farvel, når de ligger telefonen på. Fungerer det mon også sådan i virkeligheden over there?

Det her lyserøde Jumpsuit. Det er simpelthen så pænt og frister virkelig min forårs-hungrende garderobe. Men også lige til den dyre side, når man tænker på at det blot er et highstreet-brand (reklamelink)

● At Instagram-stories fra diverse modeshows, der ser sådan her ud ————————— Er forholdsvis irriterende. Et enkelt eller et par billeder er fint nok. Men jeg skynder mig i hvert fald videre fra de andre.

● Komplimenter. For et par dage siden, var der en, som gav mig et rigtig stort kompliment. Bare sådan helt ud af det blå og det var tydeligt, at det kom direkte fra vedkomendes tanker. Det gjorde mig simpelthen så glad og holdte mig kørende resten af dagen. Det vil jeg altså selv blive bedre til at gøre, for det sker jo forholdsvis ofte, at man tænker noget pænt om folk, så hvorfor ikke sige det højt? Bare engang imellem i hvert fald.

● Hvor smart det er, at man rent faktisk både kan slukke for stories OG billeder fra alle de Instagramprofiler, man ønsker. Så slipper man for at give et “unfollow” som jo sjældent gør nogen glade.

De nye Chloè tasker. Jeg dør over hvor pæne de er.

● Webshops, der sender nyhedsbreve ud hver.eneste.dag. Hvornår har det nogensinde været en god idè?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments